fredag 19 februari 2016

Ted Gärdestad 60 årMed anledning av att Ted Gärdestad skulle ha fyllt 60 år igår, kände jag att jag ville publicera en låt med honom. Han har skrivit många fina låtar, men För kärlekens skull måste nog vara min favorit. Visst är den fin? Eiffeltornet gillar jag också, liksom Himlen är oskyldigt blå.

Vilken låt med Ted Gärdestad gillar du mest?

6 kommentarer:

 1. Han har så många fina låtar. Eiffeltornet har jag alltid gillat mycket :)

  Tack, är super nöjd med håret

  SvaraRadera
 2. Gillar För Kärlekens skull & Himlen är oskyldigt blå precis som du,men visst har han skrivit många vackra ♡ ...

  /Kram

  SvaraRadera
 3. Min favorit är sol, vind och vatten. Och typ alla andra!!! Sådan musiker han var <3

  SvaraRadera
 4. Tror att jag gillar "Himlen är oskyldigt blå" mest, och "För kärlekens skull" är också en favorit. Och "Sol, vind och vatten" är också fin. Ja, han har gjort många fina låtar! Texterna är så målande, ser bilder i huvudet av de låtarna.

  SvaraRadera