torsdag 18 februari 2016

Martina Haag igen


Jag var och hyrde tre filmer ikväll. Den första filmen vi såg var Glada hälsningar från Missångerträsk med Martina Haag och Ola Rapace i huvudrollerna. Filmen handlar om Nadja som är singel i storstan. Hon drömmer om ett liv med barn och planerar en adoption, men det saknas en man för det. Hon drar till syrrans trakter och blir kär i Jocke, som är renskötare. Kulturkrockar uppstår och det blir inte helt enkelt.

Det är ingen film jag ser igen, men jag gillade den. Jag tyckte att den var mysig och en riktig feelgood-film. Jag ger filmen en 4:a i betyg. 


Något jag har reagerat på är att på videobutiken Hemmakväll säljs mest snacks och godis och det finns få filmer att välja mellan. Jag tyckte att deras videoutbud var mycket större tidigare. Jag antar att de flesta ser på streamad film istället. Tråkig utveckling på ett sätt, tycker jag.

6 kommentarer:

 1. Evigheter sedan jag var på hemmakväll, men håller med dig :)

  Låter som en bra film, vissa filmer är bra men det räcker med se den en gång :)

  Ja kommentarer är värda så mycket mer, för då vetman personen läst, för det mesta, sålänge inte man får en allt bra? (men de är sällsynta nu tycker jag)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det tråkigt att utbudet har minskat.

   Radera
 2. Håller med, det är trist att Hemmakvälls filmutbud minskat.

  SvaraRadera
 3. åhh, den vill jag se !
  Tanken var att vi skulle gå ut och äta ikväll, men det är vin och deli mässa i stan så allt verkar fullbokat.
  Jag kan dock tänka mig film och godis hemma i soffan istället och det här är en film jag har väntat på !! :)

  SvaraRadera