tisdag 26 april 2016

Älskad musik!

En musikikon är död

Att Prince inte längre lever, vet väl alla vid det här laget. Märkligt, men jag blir ändå inte känslomässigt berörd. Jo, jag tycker det är tragiskt att han inte är bland oss längre och kan leverera sin musik. Men jag kände honom inte och kan därför inte bli ledsen över hans död. Så känslokallt det låter! Men jag hoppas ändå att du förstår vad jag menar. Jag var inget stort fan av Prince, men jag tyckte att han var en duktig artist och det finns ett par låtar jag älskar av honom. Se spellistan så förstår du vilka.

Gillade du Prince?

7 kommentarer:

 1. Purple Rain i annan version än denna gillade jag 💕 ...
  Alldeles för tidig bortgång!

  R.I.P Prince

  SvaraRadera
 2. Jag älskar Princes musik och att så ledsen att ännu en musikikon har fått lämna oss alldeles för tidigt.

  SvaraRadera
 3. Lyssnar inte alls på honom. alltid tråkigt när någon dör, men blir sällan rörd när någon kändis dör, för som du skriver jag känner inte dem.

  SvaraRadera
 4. ja usch tragiskt förstår precis va du menar. så tycker ja me

  SvaraRadera