måndag 25 april 2016

Jag och nycklar


Jag + nycklar = OSANT!
Bild från weheartit.com

Jag blir så trött på mig själv vad det gäller nycklar! För några år sedan tappade jag bilnyckeln. Den letade jag efter och inte blev den inlämnade hos polisen heller. En annan gång hittade tappade jag bilnyckeln, som jag själv hittade ute där jag hade promenerat en eller två dagar tidigare. En tredje gång blev faktiskt bilnyckeln inlämnad hos polisen, så jag kunde hämta ut den där. Vid ett tillfälle blev jag av med mina jobbnycklar. Jag hade cyklat till och från jobbet den dagen. Jag cyklade samma sträcka ytterligare en gång för att försöka hitta dom, men hittade de aldrig. Det blev mycket motion den dagen, vilket dock var positivt. 

Idag hände det igen. Jag var ute och rastade den ene hunden. När jag sedan skulle hem, fanns inte nyckelknippan i jackfickan. Jag gick sedan samma sträcka flera gånger, för att försöka hitta knippan, men utan någon större framgång. När min man kom hem, hjälpte han mig. Vi gick åt varsitt håll. Lyckligtvis var det en person, som frågade honom ifall han letade över något. Det visade sig att att personens dotter hade hittat nycklarna och tagit hand om dom. Vilken tur att det finns ärliga människor! Givetvis fick dottern hittelön.

För att lösa mitt problem med att hålla ordning på nycklar, har ni några bra tips?!

5 kommentarer:

 1. Vilken tur att ni fick tillbaka dem! :)

  Jag har alltid mina nycklar i byxfickan, känns tryggare där än i en jacka :)

  Har du någon ID-bricka på nycklarna, för i så fall är det lättare att få tillbaka dem :)

  SvaraRadera
 2. Det finns en liten gps-bricka man kan köpa till nyckelknippor, så går det alltid att se var de finns.

  SvaraRadera
 3. Vilken tur de blev hittade av någon som var vettig. Har tvyärr inget bra tips dock :(

  Ja maten från tjejmiddagen var riktigt god

  SvaraRadera
 4. vilken tur då... jag har sån där snodd så man kan ha dom runt halsen... och även om dom är i fickan så har man en låååång grej som syns och sticker fram.

  SvaraRadera
 5. Svar: Det får man verkligen göra.

  SvaraRadera