söndag 1 maj 2016

En dag på Bohus Fästning


Hundens dag
Idag blev det en tur till Bohus Fästning, där Hundens Dag arrangerades. Jag åkte dit med Yambo. Så lycklig han blev över det! Gott väder och många härliga dofter på en och samma plats. Dock blev det liite jobbigt för matte, som var tvungen att hålla in honom.

Bohus fästning
Rätt som det var dök det upp en representant från Västra Kennelklubben. Hon undrade om vi kunde ställa upp i rasparaden. Självklart gjorde vi det! Endast renrasiga får vara med i paraden och hovawarten ingår i grupp 2. Jag fick tala i mikrofonen och det var med skräckblandad förtjusning. Även om jag bara har gott att berätta om min hund, så var jag inte förberedd på att tala inför publik. 


Vita tassar
Jag mötte min barndomskamrat som nyligen har startat upp ett hunddagis och hundpensionat. Det heter Vita tassar. Jag önskar henne ett stort LYCKA TILL!

Yambo nosar
Yambo var tvungen att nosa in i det sista. Att andra hundar passerade just då, brydde sig inte Yambo om. Det luktade ju så gott i gräset! 

Vackert!
Yambo svalkar sig
På väg till bilen, ville Yambo ner i älven för att svalka sig lite. Han var nog allt varm för han var i en bra stund. 

Vår älskade gammelhund var allt trött, men lycklig när vi kom hem. Så många intryck på en och samma gång, det tar på krafterna!

4 kommentarer:

  1. Underbart 💕 ........
    /Nospussar & Kramar!

    SvaraRadera
  2. Jag som trodde att howarten var svart blev ju förvånad nu då jag förstår de även finns gula. Du har en fin vovve :)

    SvaraRadera