söndag 1 maj 2016

Vårens stora trend med stora tavlor

Tidigare har jag skrivit ett inlägg om canvastavlor, vilket jag verkligen har fastnat för. Ska man inreda med en liten, mellan eller stor tavla? Det är precis vad metromode ger inspirerande idéer om. Enligt en artikel som de har skrivit, är vårens tema stora tavlor. Jag fick väldigt fina respons sist då jag la ut en funderare till att beställa canvas men nu känner jag att det kan vara optimalt med en stor tavla istället för små. Ett stort motiv täcker större delen av väggen men fångar även uppmärksamhet så fort jag tar ett steg in i rummet. Bröllopsbilden som jag har funderat på att framkalla kan verkligen skapa den perfekta ”personliga” känslan hemma hos oss. 

Jag brukar försöka att inte överdriva med inredning samtidigt är det viktigt för mig att inte inreda med detaljer jag själva inte skulle uppskatta. Däremot tror jag det är väldigt lätt att blanda ihop olika teman eftersom man vill ha med lite av allt, något jag har lyckats bli betydligt bättre på. Syfte med en egen canvastavla är att inreda med fokus på att höja rummets miljö till nästa nivå. Idag är det även första maj som automatiskt innebär att sommarn är runt hörnet därför är det passande att även släppa in solen i rummen. 

Förutom kostnadsfråga är det även en långsiktig investering. Tror inte att någon vill vakna upp av ett fotografi som kan vara störande. Jag har hittat ett bra tryckeri, var man kan välja sina egna mått så nu gäller det bara att bestämma mig för mått, men vilket av nedanstående foton skulle passa in hos oss är största frågan?Denna bröllopsbild?
Bilden på Balder?


8 kommentarer:

 1. Bröllopsbilden är kanske en sådan bild som ska vara lite stor så den verkligen syns.
  Jag såg bilder igår som gav mig uppslag... men bilden ska ju passa på den vägg den ska hänga.
  Bilden på Balder är ju helt oemotståndlig.

  SvaraRadera
 2. alltid bröllopsbilder!!! <3333

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att man ska ta sig en funderare på vem och vilka som kommer att bo bostaden. Är det så att Ni kommer att hyra ut den är den nedersta bilden bäst. Annars är nog den översta bilden att föredra. Båda bilderna är bra.

  SvaraRadera
 4. Båda var fina, men jag hade nog valt Balder! :P

  SvaraRadera
 5. Balder <3
  Men båda är riktigt vackra!

  SvaraRadera
 6. Bröllopsbilden :)

  Svar: Ja, han är rätt gullig med sina sms ... =)

  SvaraRadera
 7. wow, bröllopsbilden är ju så härligt, sprudlar av glädje! Vovsingen är ju för söt också :)

  SvaraRadera