onsdag 18 maj 2016

Nya hörlurar


Nya hörlurar
Jag köpte mig ett par nya hörlurar igår. Jag älskar dom! Ljudet är bra och de känns lagom stora. Sedan tycker jag om den blågröna färgen och det bruna på bågen. Jag fick dessa till et bra pris. Det verkar som om dessa från Philips verkar vara en utgående modell, men det bryr jag inte om. Dessa blir perfekt för lyssning på av alla mina podavsnitt!

17 kommentarer:

 1. Det är alltid skönt att vara nöjd med nya inköp! Det är bökigt att byta:)

  SvaraRadera
 2. Kul med nya hörlurar och så snygga de är! Kram

  SvaraRadera
 3. Snygga.. och just bra ljud och att dom är sköna är ju liksom ett måste om dom används flitigt.

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygga ♡ ...

  SvaraRadera
 5. Det var ett par rejäla lurar! :)

  SvaraRadera
 6. Så snygga hörlurar! :)

  SvaraRadera
 7. Vilka snygga! Hoppas du får en trevlig kväll:)
  SV: Ja eller hur! Älskar dem:)

  SvaraRadera
 8. Snygga! :)

  usch inget kul med brutna revben, hoppas han snart mår bättre

  SvaraRadera