torsdag 19 maj 2016

Nyttiga snacks


Det är ju alltid gott med godis, men jag behöver hitta nyttigare alternativ. I detta videoklipp hittade jag flera, som inte bara såg goda ut - de var nyttiga också. Om ni har andra tips, bidra gärna i kommentarsfältet!

6 kommentarer:

 1. Mmmm. Gott. Fast vindruvor är lite väl sött för mig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ha tur, man kan hitta de mest perfekta!

   Radera
 2. Svar: Jag får träffa honom redan på lördag :) wiiihoooo ... Jag har ju haft kontakt med hans mamma under dessa veckor, på sms och igår frågade hon (och Kjells svägerska) om vi ville komma dit och träffa dem på lördag (har aldrig träffat kjells bror, svägerska och brorssöner) så det skall vi göra =) Är glad...

  SvaraRadera
 3. Vad kul, jag ska definitivt kika :D

  SvaraRadera