söndag 5 juni 2016

Äntligen utläst!


Äntligen utläst!

Äntligen har jag läst ut Inte riktigt enligt plan av Denise Rudberg och Hugo Rehnberg. Det var ett tag sedan jag började läsa den, men jag har inte haft en längtan efter att få fortsätta läsa den och det har väl att göra med att boken inte tillhör mina favoriter.

Boken handlar om Paula och Tom som träffas för första gången på Paulas bröllop. Paulas blivande man är dessutom Toms studentkamrat. De faller tycke för varandra, men tyvärr är situationen inte så enkel. Men båda slutar inte tänka på den andre.

Denise Rudberg har skrivit kapitlen om Paula och Hugo Rehnberg kapitlen om Tom. De har lyckats väva ihop sitt författande på ett bra sätt och historien flyter också på väldigt bra. Men det är också det enda positiva med boken. Boken är väldigt förutsägbar och man vet hur boken kommer att sluta. Det är ingen bok man sträckläser, för att det skulle vara så svårt att släppa ifrån sig boken. Tvärtom! 

Mitt betyg till boken: 2


16 kommentarer:

 1. Jag jobbar hela sommaren:)
  Du själv då?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir en vecka på Visingsö. Annars harjag inte så mycket mer inplanerat.

   Radera
 2. det är så tråkigt när man sitter med en halvdålig bok som man bara vill ska ta slut, fast man kan inte med att bara skita i att läsa klart den. Man vill ju ha en sådan bok som man riktigt längtar efter!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för att du röstade på mig :)
  Önskar dig en underbar vecka!

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja det är de och rogivande 😊

  SvaraRadera
 5. Vad surt att den inte var en höjdare :(

  SvaraRadera
 6. Synd inte boken var bra, är du med som jag måste läsa ut den ändå bara för man vill se om den kanske blir bättre och hur det slutar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var trist verkligen. Jag har svårt att lämna ifrån mig en oläst bok, men det har faktiskt hänt att jag har gjort det.

   Radera
 7. Naaw tack snälla söta du :D Hur mår du Karin? Fint bloggnamn - junitjejen, vackert precis som du :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mår fint och du? Hade jag valt bloggnamn idag, så hade det inte blivit Junitjej.

   Radera
 8. Synd att boken inte var bra :( Gillar recensioner och gillar att läsa. Det är så skönt.

  SvaraRadera
 9. Åh låter strålande. Jag är ledig idag så jag njuter av solen :)

  SvaraRadera
 10. Önskar ja kunde få ro att kunna läsa böcker igen :P

  sv; Ah okej men de va ju fint :D Ja jag mår bra, men forfarande små förkyld men på bättringsvägen I guess :) Va gör du denna måndag? :)

  SvaraRadera