måndag 6 juni 2016

Träningskläder


Nya träningskläder

För att det ska bli lite roligare att genomföra utmaningen, har jag införskaffat mig nya träningskläder. Det behövdes verkligen. Sedan är det ett stort plus att handla på Stadium outlet. Där kan man verkligen fynda!

Jag ser framemot att sätta igång med min "challenge". Det peppar mig, men jag hoppas på att fler antar utmaningen. Det skulle vara så roligt! Än så länge är det "bara" Susanne och jag som utmanar varandra. Häng på du också och gå 1 mil varje dag under två veckors tid! 

8 kommentarer:

 1. snygga träningskläder =)

  SvaraRadera
 2. Alltid kul med lite nytt, skall försöka koma igång med träningen när jag börjat jobba igen och har lite mer råd :)

  Ja, jag vill heller inte lämna en bok så, men det har hänt, bland annat 50 shades of grey , den läste jag aldrig klart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lustigt, jag har också lagt ifrån mig Fifty shades of grey. Alla älskade den, men inte jag. Jag kunde faktiskt inte läsa klart den.

   Radera
 3. Så himla snygga träningskläder.

  SvaraRadera
 4. Åh att köpa träningskläder är såå kul! :D Jag köper hellre det än vanliga kläder, haha :)

  SvaraRadera
 5. åh så snygga träningskläder!! :D

  sv; visst är dom? är helt kär i dom för att dom är så fina! :D

  SvaraRadera