lördag 30 juli 2016

Husdjurens hemliga livJag vet att Husdjurens Hemliga Liv vänder sig till barn, men jag tycker att filmen verkar hur söt som helst. Jag vill väldigt gärna se den. Kanske jag inte väljer att se den just på bio, men jag ser den gärna hemma när den har getts ut på DVD. Inte blir man för vuxen för att se på tecknat?

14 kommentarer:

 1. Jag älskar Tecknat :)

  SvaraRadera
 2. Älskar animerade filmer, borde också kika på den :3

  SvaraRadera
 3. Det blir man aldrig för gammal för....min favorit är "Ica age"....alla de filmerna är så ruggigt bra :)

  Ha de bäst nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar också Ice Age-filmerna.

   Radera
 4. Jag älskar tecknat och tycker inte alls man blir för gammalt för sådant. Visste du att Snövit var barnförbjuden från början? Man trodde tecknat var skadligt för barn :). Av såna skäl anser jag det rimligt att titta på "barnfilm" (tecknat och animerat) resten av mitt liv ;).

  SvaraRadera
 5. Hej! Vill tipsa om två grejer som är igång på min blogg!

  Veckans blogg är igång igen, vinnaren länkas i en hel vecka på bloggens framsida! Länk: http://heiduskaja.blogg.se/2016/july/bli-lankad-i-en-vecka.html

  Just nu får alla mina läsare en exklusiv rabattkod på 10% på hela sin beställning från e-zystore, hämta den här om du är intresserad: http://heiduskaja.blogg.se/2016/july/fa-10-rabatt-pa-skor-endast-for-mina-lasare.html

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Svar: Vad roligt, då skall jag göra den "listan" ikväll :)

  Chromecast är en manick (som den på bilden) som du sätter in i tv:n och sen kan få upp mobilen/surfplattan/datorn på tvskärmen istället.. Funkar på samma sätt som en hdmi-kabel typ... fast trådlöst.
  Du kan sätta igång ett youtubeklipp eller en film på mobilen och via en app (och manicken i tv:n) se det på tvskärmen istället.. jättesmidigt.
  Syrran har det =) Och nu även jag/vi ..

  SvaraRadera
 7. Man blir aldrig för gammal för varken tecknat eller gå på tivoli 😀😀

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också den verkar så himla rolig :)

  SvaraRadera
 9. Den har jag planerat in att se med systrar och systerdotter 😀

  SvaraRadera