fredag 8 juli 2016

Mitt aktivetsarmband


I love it!
Jag köpte mitt aktivitetsarmband för ett bra tag sedan. Jag använde det flitigt till en början och sedan har det blivit liggande tills i början av semestern. Nu använder jag min Garmin Vivofit dagligen. Jag tycker det sporrar en till att röra på sig mer. Man går gärna lite extra för att få en längre distans eller fler steg. 

13 kommentarer:

 1. Visst är det konstigt egentligen att siffror kan sporra så mycket till motion :D Jag blir peppad av att se hur mycket jag har rört på mig och älskar att försöka förbättra mina resultat på olika sätt - längre distans, snabbare tempo på en viss distans etc... Hoppas du får en riktigt fin och mysig helg! Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om siffror kan göra skillnaden, så är det absolut inget fel i det.

   Radera
 2. Jag har också funderat på att skaffa typ ett sådant armband, men på senare tid så känns det som om telefonen kan ha alla funktioner i alla fall. <3

  SvaraRadera
 3. iiih, snyggt! Jag kör endomondo, men skulle gärna ha ett aktivitetsarmband :)

  SvaraRadera
 4. Vad kul när man hittar något som man verkligen gillar :) Kram

  SvaraRadera
 5. Jag funderar på om jag ska köpa mig ett sådant sen när jag kan dra igång träningen igen. Håller med om att man får lite extra motivation!

  SvaraRadera
 6. Jag hade behövt ett sådant armband :-)
  Svar:....Jag vet att Programmet är i repris Men jag såg det inte innan så jag vet inte vem som vann.Kram!

  SvaraRadera
 7. Har länge funderat på att skaffa mig ett sådant, men är som lite rädd att det blir en grej till som bara blir liggande. Å andra sidan i en piffig färg kanske det används mer! Liza

  SvaraRadera
 8. Know the feeling, jag är helt beroende av mitt Fitbit Alta!!

  SvaraRadera