torsdag 7 juli 2016

Ny frisyr på G

Det blev ett besök hos frisören idag. Jag hade bokat en klipptid. Jag tänkte att jag får väl hade den "gamla vanliga" frisyren. Jag tycker oftast att det är bekvämast att ha samma frisyr om man ändå trivs i den.
Förvandling på G
Men så satt jag där med färg på sidorna efter att rakapparaten gick loss där. Då kom min riktiga hårfärg fram och den dög inte. 

Bilden jag visade
Anledningen till varför det blev så här, var på grund av den här bilden. Jag visade bilden, för jag gillar själva klippningen. Alla dessa färger är dock inte min stil alls. Nu har jag inte så långt hår uppe på huvudet, men det kommer att växa. Frisören har iallafall klippt själva grunden och nu får vi vänta på att jag får längre hår. Dock ska jag ha kvar det korta på sidorna. Kul att testa på någonting nytt!

27 kommentarer:

 1. Men grymt snygg frisyr lär jag säga!:)

  SvaraRadera
 2. det blev säkert jätte snyggt med klippningen Karin :D ser fram emot att se resultatet? kram Moa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Få se om jag lägger ut en bild på resultatet en dag.

   Radera
 3. Kul att testa ngt nytt,hoppas du ska trivas.kramar

  SvaraRadera
 4. hur blev det nu då.... vill ju se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Få se om jag lägger ut en bild någon dag.

   Radera
 5. Visst är det kul med variation, det ser jättespännande ut!

  SvaraRadera
 6. Vad spännande!!! Vill se resultatet :)

  SvaraRadera
 7. Det blir säkert svinsnyggt :D Jag vill också klippa mig snart :D

  SvaraRadera
 8. Snyggt - Hoppas på efter foto :)
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske det läggs ut en bild i helgen.

   Radera
 9. Spännande och prova något nytt! :)

  SvaraRadera
 10. Så kul att prova något nytt och MODIGT gjort av dig :D Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men mitt hår ser inte ut som originalbilden. Mitt hår behöver växa ett tag till.

   Radera
 11. Vilken häftig frisyr!! Roligt att förändra sig😚😙

  SvaraRadera
 12. Tack för din fina kommentar i Johannas blogg :)

  SvaraRadera
 13. Det är superkul att förnya sig.

  SvaraRadera