torsdag 7 juli 2016

Var är värmen?!

Vi blev bortskämda med sol och värme i maj och främst i början av juni. Jag njöt då, men nu har jag semester och vill jag också njuta av värmen. Jag vill kunna ligga och sola på en härlig strand och få lite färg på min bleka kropp.

Badplatsen Svalnäs

På midsommar hade vi ett fantastiskt väder. Solen sken och det var varmt! På midsommardagen åkte vi till badplatsen Svalnäs, som ligger nära Hindens rev (Vänern). Så härligt det var! Sedan dess har jag inte varit vid någon badplats. 

Vackert!
Så här ska det vara!
Visst kan vi njuta av solglimtar då och då, men det är ingen sådan värme att vi vill sola och bada. Dags för ändring, tycker jag. Undra om jag ska ha sådan otur att det blir regn resten av semestern.
Vad tror ni?

16 kommentarer:

 1. Jag håller med, lite mer värme vill vi ha. Här kommer det en skvätt regn allt emellanåt och det är lite åskvärme och det är ju inte skönt. Vi håller tummar och tår för att semestern blir fin. Kram.

  SvaraRadera
 2. hej tycker vi har sol hela tiden här i Stockholm.
  tack för din fråga om gästbloggning jag gör det gärna, fast inte just nu känner knappt att jag har tid för min egen blogg eller att svara på kommentarer... innan man fick barn han man så mkt mera , hehe.
  Hoppas du har en fin dag. ska försöka fixa lite mat nu
  kraaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återkom när du känner att du har tid!

   Radera
 3. Skulle också vilja få mer bränna :)

  SvaraRadera
 4. jag hoppas ju du får värmen under din semester så att du kan få njuta lite innan du går tillbaka till jobbet :)

  SvaraRadera
 5. Åh jag vill ha sol, värme och bad NU!

  Svar: Ja det är de! :) Blev du frukostfadder? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har inte blivit frukostfadder än.

   Radera
 6. Här har det varit dåligt väder hela veckan men idag har det varit varmt & sol!

  SvaraRadera
 7. Vackert. Ser inte ut och bli så mycket sol kommande veckan. inte här iaf :( Idag har vi haft sol, men inte så man velat bada

  SvaraRadera
 8. Hemma på min gata i Stockholm har vi härligt väder som jag hoppas att det består.

  SvaraRadera
 9. Nja det är solfattigt. Så vi nyttjar semestern till lite annat så här i början. men jag vill också ha sol. Badat har vi inte gjort ännu.

  SvaraRadera