måndag 18 juli 2016

Pokémon Go

Jag var väldigt skeptisk. Jag tyckte det lät märkligt och idiotiskt - jaga Pokémon?! Låg inte Pokémon död i byrålådan? Men man kan ju inte kritisera någonting om man själv inte ha prövat. Sedan var jag såklart nyfiken på vad det egentligen var.
Vad skulle man göra med dessa?
Jag laddade ner Pokémon Go-appen idag.  Olika slags Pokémons dök upp, men jag förstod aldrig riktigt vad jag skulle göra med dom. Fick av min man beskedet att man skulle försöka träffa dessa med bollen. Ok!

Yambo hjälper mig
Nu är jag på level 3. Jag tycker att det är en rolig idé och jag tror säkert att appen kan locka många till att röra på sig mer ute. Men se upp! Risken är väl att man tittar mer på sin telefon än runt omkring sig. En kille rörde sig i samma område som jag idag. Han tittade också på sin mobil och jag slår vad om att att han också höll på med Pokémon Go. Jag var sugen på att fråga. Har du testat Pokémon Go? Läs dessa tips och tricks.

15 kommentarer:

 1. Jag har laddat ner och ska försöka mig på det.

  SvaraRadera
 2. Haha, alltså detta Pokémon Go! Jag har verkligen inte fattat någonting men ju mer jag hör håller jag med dig. Det kan säkert uppmuntra till att fler kommer ut å rör på sig och det är ju faktiskt bra! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig testat det, men föredrar nog geocaching ändå :)

  SvaraRadera
 4. Haha åh, jag älskar verkligen det spelet! Så kul att springa omkring och jaga Pokémons ju ;)

  SvaraRadera
 5. Hehe, ja kanske öppnar upp för ett samtal med folk man stöter på ;)
  Har inte provat detta. Tonårssonen sa igår, -hämta pokemon nu och häng med ut på promenad. Lät lockande förstås.

  SvaraRadera
 6. Har inte testat och tror jag hoppar det, har inte speciellt mkt surf i mitt nuvarande abonnemang :)

  Men det är bra med ett spel som gör folk rör sig och kommer ut och träffar andra som spelar samma

  SvaraRadera
 7. Hahah jag har faktiskt inte förstått hypen över pokemon men som du säger så har jag inte testat det än. :) Kanske för testa då;)

  SvaraRadera
 8. Jag fattade inte ens att det heter Pokemon Go utan frågade döttrarna varför folk taggar pokemongo (som i mongo...) gissa om de bröt ihop av sin obildade mamma ;-) Lycka till!

  SvaraRadera