måndag 18 juli 2016

Mina favoritbyxor

Det är lustigt att vissa klädesplagg från barndomen minns man mer tydligt än andra. Just dessa gula byxor minns jag så väl. Jag älskade dom!  De var verkligen mina favoritbyxor. Jag minns också tydligt vem jag fick byxorna av på min födelsedag. Till byxorna fick jag en gul blus med vit krage. Den var så söt.

Minns du några av de kläder du hade som barn?

9 kommentarer:

 1. Men så söt du var och vilka gulliga byxor! Kram

  SvaraRadera
 2. Så gulligt :D. Tänk hur vissa kläder påverkar och andra har man också helt glömt att man ägt :)

  SvaraRadera
 3. Gulliga du ....
  Jag hade stövlar som favorit när jag var liten hihi Ett par vita högskaftade som var bra att åka kana i när det var snö fniss & ett par svarta med som jag sa "Kissekatt" på eftersom det var typ päls upptill :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag hade ett par mintgröna stövlar.

   Radera
 4. Så fina byxor! Ja, jag minns en skotskrutig kjol med maglapp och hängslen som jag fick när jag var runt 6 år - var så himla stolt och kände mig jättefin :D Kram <3

  SvaraRadera
 5. Jag hade en fin klänning med volanger nertill. Den var petrolblå och hade ananasfrukter och vattenbelonklyftor på sig.

  SvaraRadera
 6. Tänk så fin man kände sig i ett par stövlar.

  SvaraRadera