söndag 17 juli 2016

Sevärd film

Idag har vi varit på bio med svärföräldrarna. Vi har sett Legenden om Tarzan med Alexander Skarskård i huvudollen. Vi valde VIP-salongen på Bergakungen. Det är inte lika många stolar inne på salongen (därför är det gott om plats för benen) och sedan är det så mycket skönare fåtöljer.

Bjudgodis är gott!
Självklart smakade man på godiset som man bjöds på (eller snarare har betalat för) innan filmen började. 

Så snygg man blir i dessa!
Legenden om Tarzan ska definitivt ses i 3D. Det är definitivt en 3D-film! Det känns så mycket verkligare och visst slängde jag mig också i lianerna?! ;)

Klart man äter popcorn till filmen!

Om du inte har sett filmen, så tycker jag att du absolut ska göra det! Extra kul är det ju faktiskt att det är en svensk som har huvudrollen. 

15 kommentarer:

 1. Tarzan vill jag se och det får bli en dag med lite sämre väder.

  SvaraRadera
 2. Åh, denna film har jag velat se ett tag nu men har inte kommit till bion än. :D

  SvaraRadera
 3. Den måste jag också se!!! Vilken snygging i glasögonen :D Visst är det svårt att låta bli att smaka på det goda innan filmen börjar... Jag har ärligt talat lyckats äta upp godiset under reklamen en gång ;) Tack för filmtipset!!! Kram <3

  SvaraRadera
 4. Den ska vi se nästa måndag, ser verkligen fram emot det :D

  SvaraRadera
 5. Jag blir åksjuk i 3D-film :( Men jag tycker att Alexander Skarsgård är en mycket begåvad skådespelare, så jag skulle gärna se den ändå.

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset! Går sällan, sällan på bio men jag ska nog följa ditt råd......och då i 3D
  /P

  SvaraRadera
 7. Vi har också sett den, den var väldigt bra!

  SvaraRadera
 8. Jag ska se Tarzan imorgon! Som jag har längtat!

  SvaraRadera