fredag 5 augusti 2016

Anmäld till Ica-klassikern!

Jag har anmält mig till en kul utmaning! Imorse, när jag kollade in instagram, såg jag att någon hade hashtaggat ica-klassikern, dvs #icaklassikern. Jag blev lite nyfiken och läste mer om det på nätet. Ica-klassikern består av samma grenar som den riktiga klassikern, men den är inte lika tuff och är därför mer genomförbar för min del.Skillnaden mellan denna och den riktiga klassikern är att man har längre tid på sig att genomföra varje gren och det finns och det finns några alternativ till träningsformen. Man kan till exempel välja crosstrainer istället för skidor. 

Min första utmaning är "Vansbrosimningen". Innan den 4 september ska jag ha simmat 3 km. Inga problem! Detta ska bli riktigt kul!
Läs mer om ICA-klassikern. Det hade varit kul om du också hakar på!

7 kommentarer:

 1. Nu har jag också anmält mig! Har tidigare gjort en Tjejklassiker men det stannade där och ICAKlassikern blir nog ett bra sätt att hålla igång med den här typen av träning över hela året. Jag börjar också med simningen, det får nog bli Åbybadet för mig 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du också har anmält dig! Det blir inomhusbad för mig också, för då är det lättare att hålla koll på sträckan, tycker jag.

   Radera
 2. Jag kör också icaklassikern, började i våras med att cykla 30 mil. Jag är ingen simmerska direkt, så kommer att köra roddmaskinen mer än simma. Men det är en kul grej!
  Hejja!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du också kör! Jag kommer också använda mig av roddmaskinen. Kanske inte hela sträckan dock.

   Radera
 3. Åhh vad kul! Lycka till:))

  SvaraRadera