fredag 5 augusti 2016

Dagens stadsbesök

Idag har det gått i ett, känns det som. När man ska iväg någonstans, måste man se till att ens hundar har fått sitt både i promenad- och matväg först. Särskilt om de inte kan få följa med.

Här var jag!
Jag har väldigt ljusa och otäta ögonbryn. Jag kan färga dom själv, men jag tycker att det är svårt att plocka ögonbrynen själv. Åtminstone om det ska bli fint. Två gånger om året brukar jag besöka Skönhetsfabriken, för att de ska forma och färga ögonbryn och fransar. 

Så nöjd med de nya ögonbrynen!
Jag kopplar av fullständigt den stunden jag ligger på den sköna bädden med den lugna musiken i bakgrunden. Det tar bara en halvtimme, men de tar inte någon lång stund för att varva ned. Synd att man inte har något rum hemma utan fönster.

Saluhallen
När jag var klar, hade min man slutat jobba och då gick vi till Saluhallen. Att jag inte oftare går hit! Vi köpte hem goda korvar, salami, ostar och bröd. Jag hade gärna gått här längre om det inte hade varit för hundarna.

Godaste chokladen
Sedan har köpte vi hem världens godaste choklad. Det är mörk choklad från Flickorna Kanold med smak av kardemumma. Den är otroligt god! Jag tog två bitar ikväll och njöt av dessa lääänge. 

15 kommentarer:

 1. Det ser ut som många goda korvar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi köpt en stark och en svagare. Då blev vi båda nöjda.

   Radera
 2. Så fint med "nya" ögonbryn!!! Jag har också så svårt att plocka ögonbrynen själv så att det blir bra, och går då och då och fixar till mina ögonbryn och fransar, gjorde det i tisdags faktiskt! De blev väldigt färgade då, men nu efter ett par dagar är jag supernöjd! La ut en bild på bloggen i tisdags! Ha en toppenhelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att färgade ögonbryn kan göra en sådan stor skillnad!

   Radera
 3. Såååå bra att jag gick in hör till dej. NU vet jag ju vad jag ska ge vår tös i födelsedagspresent. Klart att hon ska få en färgning och kanske en ögonfrans förlängning också? Om det nu finns här i vår lilla stad. Måste genast kolla. Tack för tipset!
  /P

  SvaraRadera
 4. Blev jättefina! Själv har jag funderat på att göra 3D-tatuering på brynen.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. 3D-tatuering har jag också funderat på. Men jag tror det är dyrt och jag tror också att det gör för ont för min del.

   Radera
 5. Tack, den var otroligt vacker :)
  Vilken lycka att få vara i Götet (?) och vilken underbar choklad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor inte så långt från Göteborg, så det blir någon tur dit emellanåt.

   Radera
 6. Jag älskar att gå på saluhallar :D :D

  SvaraRadera
 7. Tjusiga bryn!
  Jag gillar också Saluhallen men är där alltför sällan. Skickar maken på ärenden eftersom han jobbar där... Men när jag väl är där så tänker jag varje gång att jag "måste dit oftare" ;-)

  SvaraRadera