fredag 19 augusti 2016

Mina älsklingar

Helg igen efter de två första skoldagarna med eleverna. Det känns riktigt kul att jobba med eleverna igen. Det ska bli skönt med helg samtidigt som jag ser framemot en ny jobbvecka. Det är positivt att känna så!
Fina Yambo!
Lediga helger innebär mer tid för och med sina älskade hundar! Att få komma hem till dessa efter jobbet är så underbart. De möter en glatt vid dörren och en promenad vill de så gärna ut på. Det vill såklart matte också! Nu är det helg och man kan ägna ännu mer tid åt dessa.

Godingen Balder
Det är så underbart att dessa två killar fungerar så bra ihop. De accepterar varandra, även om de inte leker ihop. Hundarna är väldigt olika varandra, men jag tror ändå att Balder har lärt sig en del av Yambo. 

Ha en trevlig helg!

14 kommentarer:

 1. De är så fina båda två :)
  Mysigt att ha djur att komma hem till, skulle också vilja ha hund men just nu har jag inte tid till det, sen är väl min katt glad över att det inte bor en hund här ;)

  Håller med om att det är skönt med helg även om det är riktigt roligt att vara med eleverna :)

  SvaraRadera
 2. Oh så fina de är, saknar matterollen och ha vovve, saknar vår älskade pralin

  SvaraRadera
 3. Söta hundar.
  Blev väldigt förtjust i namnen <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har vi fina namn på våra hundar?! Yambo hette redan Yambo, när vi kom till uppfödaren. Balder hette något annat, så vi gav honom ett nytt som vi gillade.

   Radera
 4. De är så ljuvliga ♡ ....
  /Nospussar!

  SvaraRadera
 5. Åhh vilka sötisar!!! Vill så gärna också ha en hund men svårt att få ihop tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste känna att man hinner med om man ska skaffa hund.

   Radera
 6. Jättefina hundar! Önskar att jag hade haft tid för en hund, Vill inte skaffa hund för att lämna den på ett hunddagis när jag jobbar. Passar på att vara hundvakt åt kompisar när möjlighet finns. Som nästa helg tex :)
  / Malla

  SvaraRadera
 7. MEN åh vad goda! Älskar lediga hundhelger, ägnar mer tid åt min fyrbenta också såfort jag är ledig. Långa prommisar och bad är det bästa (:

  SvaraRadera
 8. men så fina hundar <3
  det är underbart att ha hund även om det tar en del tid och man får offra lite grejer för att kunna ha hund. Men jag skulle aldrig välja bort det. Har också två hanhundar som funkar toppen ihop. Kul när det funkar
  :D
  www.vonlila.se

  SvaraRadera
 9. Alltså det finns nog inget bättre än att komma hem till en glad svansviftande hund! :)

  SvaraRadera