lördag 20 augusti 2016

Nytt koppel

När jag spontanköper någonting till våra hundar, blir det oftast hundben eller annat hundgodis. Det blir sällan prylar. Leksaker är åtminstone inte Yambo intresserad av, även när man försöker få igång honom. Till Balder har vi redan en hundbädd och den kommer att hålla livet ut.
Nytt koppel
Igår blev det ett spontanköp och det var inte bara hundben som köptes. Vi har bra läderkoppel till både Balder och Yambo.  Men så fick jag syn på detta från Rukka. Det var skönt att hålla i och det var ett lite grövre. Jag brukar annars inte gilla koppel av nylon, men detta kändes toppen!
Fin färg
Det känns kul att ha ett koppel i färg, dessutom. Visst passar rosa även till hanhundar?

10 kommentarer:

 1. Snyggt & visst passar Rosa :)
  /Nospuss

  SvaraRadera
 2. Det ser jättefint ut, verkligen :D :D :D

  sv: en väska under 1000 spänn är inget att ha tycker jag, jag hittade jättefina hunter på sidan du tipsade om som kostade under 3000 och de verkar PERFEKTA! Nästa löning kanske :D :D

  SvaraRadera
 3. Jättefint koppel, rosa passar väl bra till hanhundar :) jag har oxå rosa koppel + rosa halsband till min siberian husky.

  Mina vovvar är inte direkt roade av "leksaker",
  den yngre kan springa efter pinnarna i kubbspelet då han vill vara med å leka ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid kul med färg! Men jag får inte köpa rosa bajspåsar för min man.

   Radera
 4. svar *skrattar* Min man är så väldresserad att han gillar rosa ;-)

  SvaraRadera
 5. Vilket fint koppel :) Tycker det passar honom jättebra :)

  SvaraRadera