måndag 1 augusti 2016

Tollereds fabriker

Det blev en liten tur till en av mina favoritplatser idag, nämligen till Tollereds Fabriker. Att promenera runt här, är hur mysigt som helst. De gamla fabrikerna vid sjön är så fina. Så kul att fabrikerna finns kvar, även om de inte fungerar som det längre. Nu finns det istället butiker, hotell och café.
Nääs fabriker
Stenigekompaniet
Jag gick in i butiken Stenigekompaniet. Här finns så mycket fint att titta på. Porslin, glas och mycket annat till hushållet. Det fanns en särskild anledning till varför jag besökte butiken, men om det kan jag inte skriva här.

Så mycket fint!
Cafébesök
Sedan var jag bara tvungen till att besöka det trevliga caféet. Det började knorra i magen. Det var ganska så fullt, men det fanns några lediga platser.

Verkligen gott!
Jag tog en väldigt god surdegsmacka med parmaskinka, sallad, tomat och ost. Jag lät maten sjunka ner en stund. Jag hade med mig en pocketbok och läste några sidor innan jag därifrån. 

6 kommentarer:

 1. Vilket mysigt ställe. Värt att besöka om jag är i trakterna någon gång.

  SvaraRadera
 2. Ser kul ut :)

  Svar: Ja denna månaden ser vi fram emot :D Ja det är sååå skönt! :D

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt ställe !
  Den där inredningsbutiken skulle jag vilja besöka :)

  Visst är badrumsmattan ljuvlig ! kärlek vid första ögonkastet !!

  SvaraRadera
 4. dit skulle jag vilja åka :)

  SvaraRadera
 5. Så fint! Det där är en plats som finns med på min utflyktslista men som jag ännu inte hunnit bocka av. Kramar Liza

  SvaraRadera