måndag 8 augusti 2016

Shopping i Göteborg

Idag hade jag och mamma bestämt att vi skulle mötas i stan. Vi försöker ibland ses för att gå lite i affärer i Göteborg. Nu var det ett tag sedan vi gjorde det, så nu var det dags igen.

Centrala Göteborg
Det var väl rätt val av dag vädermässigt. Grått, regnigt och väldigt blåsigt. Hade det varit solsken och varmt hade jag hellre legat på stranden. 

Fika på Brogyllen

Vi var i ett par butiker. En t-shirt och en en långärmad tröja inköptes till mig. Jag hade behövt köpa ett par byxor också, men jag "orkade" inte prova det också. Visst är det ibland att hitta byxor, om det nu inte är jeans? De ska vara i rätt färg, rätt modell och rätt storlek. 
Vi fikade på Brogyllen (mitt favoritfik i Göteborg!). Jag valde en varm macka och en riktigt god kaka som jag och mamma delade på. 


Jag tycker alltid att det är lika skönt att komma hem efter en stund på stan. Shopping på stan är alltid trevligt, men det är lika trevligt att komma hem. Jag tror jag har blivit ett riktigt "hemmamonster"!

17 kommentarer:

 1. Så mysigt med en dag tillsammans med mammsen ♡ ...
  Ha en fin kväll önskar jag som är riktigt hemmakär hihi

  SvaraRadera
 2. Oh mysigt att besöka Göteborg och mums så god den kakan såg ut

  SvaraRadera
 3. Nästan så att man får lite nostalgikänsla redan. Har ju bott i Gbg men är tillbaka i Sthlm nu. Jag gillar Sthlm bättre men Gbg kommer ju alltid vara en del av mitt liv. Brotyllen <3 Bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och mina föräldrar flyttade från Stockholm för Göteborg.

   Radera
 4. Mysigt med en dag på stan med din mamma, kul med lite nya kläder också :) Håller med om att det är jobbigt att köpa byxor, tycker jeans är jobbiga också, men jag kom hem med tre nya par idag (är så nöjd att jag orkade prova lite) :P

  SvaraRadera
 5. Bästa vädret för shopping.

  SvaraRadera
 6. Mysigt! Själv härjade jag runt på Gröna Lund och firade åttaåring. Vad är det i en herrgårdskaka? Aldrig hört talas om, typiskt för västkusten?

  SvaraRadera
 7. Jag var också i Göteborg på shopping i går, men jag tog med mig stora dottern. Vi åt en jättegod lunchsallad på Pita, vid Vasaplatsen. Rekommenderas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får besöka Pita någon gång. Jag har aldrig varit där.

   Radera
 8. alltså ja vilket hemskt väder här är oxå storm o hemskt väder brrr de säger sommaren kommer tillbaka nästa veck ja vet inte
  kul att shoppa på stan i vartfall pengar är inte svårt att göra av me =) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas att sommaren kommer tillbaka!

   Radera