tisdag 9 augusti 2016

Örongodis

Varsågoda!

Jag har berättat tidigare att jag gärna lyssnar på poddar. Jag gör det när jag är ensam hemma eller ibland när jag  promenerar med Yambo. När jag promenerar med Balder behöver jag ha mer fokus på honom. Några poddar har blivit ens favoriter och det är riktigt synd att de bara ger ut ett podavsnitt per vecka. 

Dessa tre...
Wahlgren & Wistam är min absoluta favoritpodd och det var den första podden jag lyssnade på. Man kan säga att att W & W  tog min podd-oskuld. Jag har lyssnat på varenda avsnitt och väntar till varenda söndag tills de släpper ett nytt. Pernillas bror Niclas har podd med sin polare Kicken. Wahlgren - Lundqvist är en småtrevlig podd, tycker jag. Det är ingen favorit, men ändå lite trevlig. Gry & Anders med gäster är en annan underbar podd. De intervjuar olika gäster på ett avslappnat sätt.  Jag har inte lyssnat på varje avsnitt, för det är inte alla gäster som jag tycker är så intressanta. 

...Å dessa tre!
Jag tycker det är riktigt intressant och faktiskt lite spännande att lyssna på P3 Dokumentär. Tyvärr uppdateras inte podden särskit ofta. Det finns avsnitt jag inte har lyssnat på, men det är om sådana fall jag inte är intresserad av. Hoppas det kommer att spännande avsnitt snart! Anders S Nilsson och en panel brukar ge lösningar på lyssnarnas problem i DilemmaPodden. Riktigt roligt att lyssna på! Och tills sist Ångestpodden. Denna podd lyssnar jag inte på så ofta, men jag tycker att podden tar upp många viktiga ämnen. Jag väljer vilka avsnitt jag vill lyssna på. Det kan vara exempelvis vara om mobbning, om att vara medberoende eller anorexia. 

Har du några bra poddtips att ge?

9 kommentarer:

 1. Tack för tipsen. Jag har lyssnat på P3 dokumentär.

  SvaraRadera
 2. åh tack för tipsen, lyssnar inte på poddar så mycket faktiskt =)

  sv: åh tack!

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt aldrig lyssnat på någon podd så det är väl på tiden kanske och nu fick jag ju en massa bra tips också så nu har jag ingen ursäkt till att inte lyssna längre :D Tack för tipsen! Kram <3

  SvaraRadera
 4. Är uppriktigt dålig på att lyssna på poddar, men gillar att lyssna på olika avsnitt ur "Verkligheten" är det från p3 eller p4 tro.. Finns bland poddar vet jag! Sök på Ulrika förlorade sin fästman,så himla bra.. O jag gråter lika mkt varenda gång jag lyssnar. O då visste jag ju ändå allt redan innan.. 💜

  SvaraRadera
 5. Jag måste verkligen börja med att lyssna på poddar :-) Kan man lyssna på vissa offline också? Eller är det bara internet som gäller?

  SvaraRadera
 6. HannaPee hade en ganska bra podd förr, men gud, nu minns jag inte.

  SvaraRadera
 7. Wahlgren och Wistam samt Wahlgren och Lundqvist hör jag varje anvsintt av... direkt dom kommer. Samma med I säng med Tobias och Gabriel.

  Sen gör jag som du - strölyssnar på Gry och Anders med gäster. Läkarpodden med Tilde de Paula är intressant om det handlar om "bra" sjukor. Marika i P4 och Uggla i P4 hör jag när det är säsong för dom. Och så lyssnar jag på Öluffarpodden. Men den kommer sällan

  SvaraRadera