onsdag 10 augusti 2016

Sista semesterdagen


Sommaren 2016
Sista semesterdagen. Så konstigt det känns. Så fort tiden har gått! Att semestern redan är slut känns lite märkligt. Min semester har varit underbar! Midsommarfirande med goda vänner, en vecka på Visingsö, dagsutflykter och sol och bad. Sedan har jag tränat lite grand och bara varit hemma, vilket jag gillar. Det enda negativa är att jag och min man endast hade två veckor tillsammans. Så blir det vissa år. 

Härlig sommar!
Jag har spenderat mycket tid med mina hundar och det är helt rätt. Det blir ju inte lika mycket när man jobbar sedan. De senaste dagar har det bara regnat och det har också blåst en hel del. Inte har det känts som något sommarväder direkt. Att sovmorgnarna tar slut, känns lite vemodigt. Men annars känns det faktiskt ändå ok att börja jobba. Att komma in i rutinerna är aldrig fel. Det ska bli kul att få träffa kollegorna igen! Om ytterligare en vecka får jag träffa mina underbara elever också. 

16 kommentarer:

 1. Så underbart du/ni haft det & vilka fina Fotokollage du gjort ❤️ .....

  SvaraRadera
 2. ja jäklar vad ledigheten går fort. Jag går på lite mer ledigt nu.. tor-fre den här veckan och tor-fre nästa.. två långhelger. känns skönt.

  SvaraRadera
 3. Så härligt det ser ut. Jag har semester nästa vecka också. Men visst känns det som höst helt plötsligt. Hoppas solen kommer lite till. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får verkligen att solen dyker upp mer!

   Radera
 4. Vilka härliga bilder :)
  Ja tyvärr verkar det vara höst nu, den kom väldigt fort

  SvaraRadera
 5. Jag börjar med att jobba i morgon, känner inte riktigt för det. Fast skönt med en kort vecka så kommer man in i det snabbt.

  Vicki

  SvaraRadera
 6. Bara två veckor ihop med maken här med (han hade bara två) och det är såklart trist, men sånt är livet. Jag är inne på min femte och sista vecka nu och det känns helt ok, kul att träffa arbetskamraterna på måndag igen!

  SvaraRadera
 7. Så härligt allt låter och verkar =D

  SvaraRadera
 8. Jag njuter ännu av ledighet. Gick in och jobbade förra veckan och nu på efterhand kan jag erkänna att det var ett dåligt drag. I alla fall om man ser vädermässigt på det.
  /P

  SvaraRadera