måndag 15 augusti 2016

Show på Nääs

Inte hinner man ägna så mycket tid åt bloggen, när man jobbar eller när det är fint väder. Vi har haft ett underbart väder här idag och det vill man njuta så mycket av som möjligt. När min man kom hem från jobbet ikväll, tog vi med oss hundarna till sjön. Vid sjön avnjöt vi vår middag. Vi åt rostbiff och potatissallad. Ingen av oss minns när vi åt det senast, så idag var det dags.

Fantastiskt väder!
Jag måste berätta vad vi gjorde igår. När solen sken som mest, åkte vi till Nääs. Vi slog oss ner på gräset och inväntade tills det hela skulle börja. Först ut var Peg Parnevik. Vilken duktig tjej det var! Hon sjön i ca 20 minuter innan det blev en kort paus innan nästa artist kom in på scenen.

Måns Zelmerlöw
Så underbar Måns Zelmerlöw är! Han sjunger ju fantastiskt och han ser ju väldigt bra ut. Måns är inte bara duktig på att sjunga, han kan sköta snacket också. Måns berättade bakgrunden till några av låtarna, vilket jag tyckte kändes väldigt personligt. 
Fantastiska Carola!
Klockan 20.30 kom dock artisten som jag var här för, nämligen Carola! Carola var min stora idol, när jag var barn. Igår fick jag lyssna på de gamla barndomslåtarna i lite ny tappning. Så underbart det var!!! Carolas sångröst är fantastiskt! Men att prata kan hon inte alls. Som sommarpratare på P1 var hon dock riktigt bra. Annars ska hon helst ägna sig åt sången, för DET KAN hon!

Ursäkta bildkvalitén!

Det blev en sen, men en fantastisk söndagskväll som jag kan leva på läääänge!

7 kommentarer:

 1. Woooo vilken kväll & Måns är grym!
  Ha det så gott,här ska det njutas av sol & mys :)

  SvaraRadera
 2. Så kul. Peg hade jag gärna lyssnat på. Synd att jag inte hade bättre koll för då hade jag också åkt dit till Nääs.

  SvaraRadera
 3. Aha då ska vi se om det blir rätt nu :-).

  Härligt ställe ni varit på med bra artister. Jag tycker Carola är bra fortfarande. Vilken röst den kvinnan har.

  Ha det gott, Vicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart att det blev rätt!
   Ja, Carola är bra fortfarande. Hennes röst är fantastisk!

   Radera
 4. vad roligt att det går så bra för Peg, hon är ju jätteduktig =D

  SvaraRadera
 5. Verkligen sommar och som vi njöt!

  SvaraRadera