tisdag 16 augusti 2016

Dagens tips: Tesil


Min bästa tesil!

Jag måste visa er min smartaste tesil! Den är från Sagaform och jag köpte den billigt på Ge-Kås i Ullared. Tesilen står bra i muggen och det medföljer en liten behållare. Det finns dock en ganska stor nackdel med tesilen. Tebladen sväller, som vi vet. På grund av detta, är tesilen väldigt svår att tömma och göra rent. Trist, men annars har det blivit en favoritpryl.

2 kommentarer:

 1. Hej, hittade hit genom Vicki´s blogg..

  Tänkte direkt på en sak när jag läser om din tesil.
  Jag dricker bara te och oftast löste,,, men jag använder mig av en mindre variant av Kaffepresskannan.
  Häller alltså i te, sedan på med kokande vatten, sen så får det stå och dra.. vad länge man känner man vill ha det, sen bara pressa ner själva pressen.
  ÄLSKAR dessa kannor,, sen har man ju den större varianten om man får tebesök.

  Ha det bäst.. // Annelie

  SvaraRadera
 2. Den verkar väldigt praktisk i formen, synd att den var svår att rengöra.

  SvaraRadera