onsdag 17 augusti 2016

Skolstart

Imorgon börjar skolan för våra elever. Så spännande och kul det ska bli att möta alla ens elever igen efter ett långt sommarlov. Kanske är det lite pirrigt att komma tillbaka om det inte har sett sina klasskamrater på lång tid. Allt är förberett inför morgondagen. En hel del papper ska delas ut och en del information. Hoppas man inte missar något att informera om.När jag själv gick i skolan, tyckte jag bäst om att ha svenska och bild. De var mina favoritämnen då. Vilket är/var ditt favoritämne i skolan?

7 kommentarer:

 1. Jag älskade matte över allt annat, jag var grymt snabb.... ;-) Det tyckte jag var viktigt, i lågstadiet i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt intresse för matte kom först när jag började på gymnasiet.

   Radera
 2. Mina favoritämnen var matematik, samhällskunskap och språk.

  SvaraRadera
 3. Mitt var också svenska och bild, men så gillade jag spanska också och på gymnasiet gillade jag matematiken. Lite utmaning :D

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Jag hade jag hade varit mer intresserad för historia. Idag kan jag tycka det är riktigt intressant att lyssna på historiska berättelser.

   Radera
 5. Jag älskade Religion, Historia och Engelska. Tycker det är kul och intressant än idag.

  SvaraRadera