tisdag 30 augusti 2016

Skönaste stunden på dagen


Dog Love
Morgontur med sina hundar = guld värt!

En av dagens skönaste höjdpunkter att rasta hundarna strax efter kl 6 på morgonen. Det har hunnit bli ljust och det är knappt någon ute i motionsspåret. Att få frisk luft så dags med sina älskade vänner är ett skönt sätt att vakna på. Efter promenaden intar jag och hundarna sin frukost.  I december väljer jag nog att ta frukosten innan hundpromenaden, för att slippa ta på mig tjocka ytterkläder två gånger. 

Vilken stund av dagen tycker du bäst om?

11 kommentarer:

 1. Ja underbart med hundpromenaderna, jag gillade dem mest på eftermiddagarna =D

  SvaraRadera
 2. Wow vilket läckert bildkollage <3
  Bästaste är såklart numer myset med MaYa tidigt på morgonen sen min morgonpromenad sitta nere vid Vätterns kant & bara "ta in" ...

  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt det låter att sitta vid Vätterns kant!

   Radera
 3. Morgonstunden är klart den bästa, men även kvällen har sin charm när stillheten börjar lägga sig! :)

  SvaraRadera
 4. Min bästa stund på dagen är när barnet är nattat, huset tyst och så länge det än finns lite energi innan det är dags för den egna skönhetssömnen. (Jag har absolut inget emot att umgås med barnet, men jag har mindre tid att umgås med mig själv, så den tiden är värdefull)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår. Alla behöver egentid ibland.

   Radera
 5. Morgonen, helt klart. Jag är morgonmänniska och gillar att gå till jobbet redan strax efter fem. Tyst och folktomt. Samtidigt är det skönt att krypa upp i soffan med familjen om kvällarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att stiga upp tidigt är jobbigt, tycker ja. Men när jag väl är uppe, så tycker jag att morgonen är en skön stund.

   Radera
 6. Åh måste vara underbart att gå ut och gå innan staden vaknat till liv!

  SvaraRadera
 7. Ja inte är det morgonen.. huga... middagen på kvällen, tror jag. Mysigt... och kul att höra hur de andra haft det under dagen. På helgerna är det frukostarna som är bäst, tror jag...

  SvaraRadera