måndag 29 augusti 2016

Träningsmåndag

Jag har genomfört veckans första inplanerade träningspass. Jag är så glad över att jag verkligen tog mig i kragen och drog iväg. Annars har jag lätt för att ställa in träningspass för  att istället vara med hundarna, som i sig inte är fel.


Jag testade idag Tabata på Actic för första gången. I Tabata ger man järnet 20 sekunder och därefter vilar man 10 sekunders x 4 gånger.Varje instruktör väljer kanske själv sina övningar. Vi använde aldrig stepbräda eller skivstång som på videon. Men vi använde hantlar, matta och gummiband. Det blev en del hopp och även burpees. Burpees är ju fruktansvärda! Jag gillade passet för att det var så effektivt och för att det bara var på 30 minuter. Nästa gång ska jag inte äta mat ca 45 minuter innan passet börjar. Det kan bara bli bättre!

5 kommentarer:

 1. Det låter ju toppen med 30 minuters aktiv träning :D Det skulle passa mig. Jag ska iväg imorgon, idag blir det cykel till och från jobb (egentligen för att jag inte orkar åka och tanka innan jobbet...) men imorgon har jag friskvårdstimme och jag har inget att bedöma och ligger i fas med planeringen, så en timmes träning kan jag verkligen klämma in :D

  SvaraRadera
 2. Mat i magen och burpees är ingen bra kombo ;)

  SvaraRadera
 3. Härligt med intensiva pass som är över på 30 min. Har också testat något liknade dit. Annars brukar jag prova på HIT eller Core.

  Äta för snabbt in på träningen fixar inte jag. Så ibland blir det middag innan ibland efter beror när passet börjar :-)-

  Ha en bra dag, Vicki

  SvaraRadera