söndag 28 augusti 2016

Vecka 35


Min träningsvecka
Min träning vecka 35

Idag har jag varit iväg och tränat på gymmet. I nästa vecka HOPPAS jag på att testa gruppträningspassen på mitt träningsställe. Det var länge sedan jag tränade i grupp just där. Inför nästa vecka har jag tänkt att träna på planerade dagar. Jag har även tänkt ut vilka pass jag ska gå på. Redan imorgon ska jag dit igen. Det är väl bara att se till att hålla sig till planen, eller?

14 kommentarer:

 1. Moha

  Välkommen! Tack och lite om mig själv! Hej på er!

  Först vill jag börja med att hälsa er alla nya läsare välkomna till min värld. Det glädjer mig att få dela med mig av min vardag till er.

  Jag vill också passa på att säga Tack, tack, Tack - för alla positiva kommentarer. Som ni säkert har läst så vill jag vara en förebild för HELA mänskligheten och dela med mig av mig själv.

  Dom senaste dagarna så har jag levt i en bubbla och jag förstår inte vad som riktigt har hänt. Det är bara roligt och jag är överlycklig.

  Jag är bara mig själv, öppen, ärligt och en hel del kärlek. Min resa har varit upp och ner - det är inte alltid lätt att leva med en funktionsvariation med personliga assistenter men jag är jag och mitt liv ser ut såhär. Ni som är nya vet inte heller att jag har skrivit en bok. Synlig fast osynlig - en dotters tankar om sina "pappor" - heter den.
  frikraftenstext.blogg.se

  Jag kommer att använda denna blogg till att skriva löpande texter och/eller dikter om mina upplevelser, tankar & känslor.. Denna blogg är privat men ni kan läsa, gråta och skratta för er själva. Kärlek till er! /Frikraft. Tittar gärna in.

  Hemsida: http://frikraftenstext.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att träna i grupp :-) Däremot så har min PT sagt att jag måste köra stabiliseringsträning för min rygg nu så ingen med body pump på ett bra tag :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan bli mer peppad i grupp, men annars kan jag tycka att gymträning är ett bra komplement.

   Radera
 3. Härligt med träning :) Att hålla sig till planen är bäst ;)

  SvaraRadera
 4. Hur gör du när orken tryter? Behöver inspiration:)! /Marie

  SvaraRadera
 5. gött med träning. själv var det så länge sedan jag tog mig till gymmet
  kraam o ha en fin dag

  SvaraRadera
 6. Svar: Tack så mycket =) Är så glad .. äntligen.

  SvaraRadera
 7. Kul att få se hur din vecka ser ut i träning :)

  SvaraRadera
 8. Vänta, veckan är inte över än!

  SvaraRadera