måndag 26 september 2016

Bloggtips

Nya bloggar för dig?
Jag försöker att ta min dagliga bloggrunda varje dag, men det är inte alltid man orkar eller inte hinner. Det är inte heller man kommenterar. Bloggen kanske inte har uppdaterats eller så har man ingenting att säga om det som rör inlägget. Jag vill lyfta några bloggar i detta inlägg, för jag tycker att de är värda det helt enkelt.

Karins blogg
Karins blogg var en av de första bloggarna jag ofta besökte i alldeles i början av min "bloggkarriär", men då hade hon en annan bloggadress. Jag gillar att hon delar med sig så mycket av hennes vardag och träning. 

Karro Och King
Hos karroochking.se bjöds det på många vackra bilder. Är man hundintresserad, är detta absolut en blogg man ska besöka. Det finns också en blandning av familjeliv här.

Åsa i Göteborg
Jag blir verkligen inspirerad av Åsas träning. Tänk om jag själv hade kunnat bli lika duktig! Hon delar också med sig av sitt familjeliv, lite flärd och sina erfarenheter som fotbollsmorsa. Besök Åsas blogg.

Reginas blogg
Reginas blogg måste vara den mest roliga blogg jag har läst! Hon formulerar många roliga inlägg, men också många inlägg med ett allvar bakom. Jag tycker definitivt att du ska besöka Egoinas.

My Marten
Ensam mamma, som har mött flera motgångar, men lever också ett liv med bubbel & mingel bland kändisar. Hon har ägt en blomsterbutik, men pluggar nu till någonting helt annat. HÄR har du My!

Jag vill tipsa om fler bloggar, men det får bli i ett annat inlägg. Kanske det blir just om din nästa gång!


10 kommentarer:

 1. ja mn det är bra med lite nya i bland att kolla in . ja kollar på kommentarer i blan oxå så skaffar man sej en ny kanske på det sättet =)
  fin tidag till dej kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar också kolla in hos kommentarer.

   Radera
 2. Nämen va roligt att vår blogg hamnade här, tack snälla du :)

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen. Jag tycker inte det är så lätt längre att hitta trevliga bloggar som det var förr. Alltså inte att de inte finns men kvinnor i vår ålder syns inte lika mycket i flödet. Förr kunde man ju söka på likasinnade i blogg.se sökfunktionen, kommer du ihåg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag minns. Jag tycker heller inte att det är så enkelt att hitta bloggar som drivs i "vår" ålder. Bloggar som handlar om mode och make up av unga tjejer, finns i överflöd.

   Radera