fredag 2 september 2016

Regnig fredag

I morse när jag vaknade, undrade jag först vilken veckodag det var. Först funderade jag på om det var  lördag, men det var det inte kom jag på. Är det onsdag? Nä, det var det ju heller inte. Tills sist kom jag på att det var fredag. Den rätta fredagskänslan infann sig inte alls. Men nu tycker jag att det känns riktigt skönt att ha två lediga dagar framför mig. En skön känsla.

En underbar låt

Det har varit en grå och regnig fredag. När jag kom hem och skulle rasta hundarna, ösregnade det. Inte alls så mysigt, men nu är det är en fredagskväll man bara vill kura upp i soffan. Och det ska man absolut unna sig själv. Eller hur?

4 kommentarer:

  1. Gillar låten ....
    Fast hos mig har det vart sol idag men regn ikväll!
    /Ha det så gott i soffan

    SvaraRadera
  2. Han är så bra och den här låten är verkligen mysig!

    SvaraRadera