söndag 4 september 2016

Härlig söndagsmorgon!


Söndagsmorgon
Vilken fantastisk söndagsmorgon vi har haft idag! Solen sken och det var en behaglig temperatur, när jag var ute med hundarna. Det var ganska vindstilla dessutom och jag mötte inte en enda kotte, när jag var ute. 

Spindelnät i solsken
Jag njöt verkligen av att få rasta hundarna i solskenet. Kunde man göra någonting annat? Jag njöt till och med av skatans kraxande. Till och med det lät vackert. Lustigt. Annars är det ju alltid lövsångarens eller koltrastens fågelsång man föredrar.

Hösttecken
Denna dag tror jag att vi ska spendera mestadels ute. Man måste njuta av en tidig höstdag i vackert väder, eller hur?

5 kommentarer:

 1. Ja, riktigt kanonväder. Hoppas på långpromenad när mannen vaknat efter nattjobb.

  SvaraRadera
 2. Det är så lustigt att man känner så, att man måste vara ute när det är fint väder. Jag känner också alltid så och tror det är lite typiskt "svenskt" :p Jag har för mig att "passa på" bara finns i svenskan, haha :) Så är det när man har vinter typ halva året :p

  Kram! //Amina

  http://www.aminas.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också hört att uttrycket "passa på" bara finns i svenskan.

   Radera
 3. ÅHH där har jag vart jag gick runt i skogen runt Råda SÅÅÅ fint område :) älskar hästarna på ägorna med. Ja man får passa på i detta underbara väder för snart kommer mörker och kyla.

  Ha en kanon vecka:)

  LOVE Maria

  SvaraRadera