söndag 4 september 2016

Allt tog slut!


Bild tagen med makens drönare
Det var inte så länge sedan vi var här, men det blev ändå en tur till Råda Säteri. Men denna gång fick hundarna stanna hemma.

Kaffestugan
Vi gick till kaffestugan och åt av deras pannkaksbuffé, som vi älskar. Vi fick en plats ute och där var det fantastiskt skönt att sitta. Det var fler som hade tänkt samma sak som oss. Det var nästan fullsatt, när vi kom dit.

Så gott!
Soppan och pannkakorna smakade fantastiskt! Men det började inte så bra. Först fanns inga glas och sedan hade även pannkakorna tagit slut. De fick steka fler, men det blev en väntan. Vi fick be om mer hjortronssylt också. Några andra gäster blev lite irriterade.  Så är det tyvärr varje gång. Det är alltid något som tar slut och man blir tvungen att be om mer. 

Så fina!
Efter maten, gick vi en runda i de fina omgivningarna. Att bara rusa iväg hem ville vi inte. Man ville såklart ta vara på soltimmarna på bästa sätt. Vi strosade runt och tittade på de fina blommorna bland annat. 

Vackert!
Getingar fanns det gott om!
Nu är helgen redan slut. Begriper inte varför helgen ska ta slut så fort!

8 kommentarer:

 1. Så mysigt det ser ut :) Stor kram !! <3

  SvaraRadera
 2. Tråkigt när de alltid är något som tar slut, dem borde kanske ändra lite i upplägget. Men skönt ni hade en fin dag ändå och framför allt fint väder, hos oss har de varit regn och rusk 😌

  SvaraRadera
 3. Trist när mat tar slut, men de omgivningarna så kan man nog lätt förlåta.

  SvaraRadera
 4. Vad menar du? Idag är det en annan dag i ett annat paradis! :D

  SvaraRadera
 5. Så himla härligt och fint det såg ut att vara där, tråkigt dock om att allt alltid tar slut där.

  SvaraRadera
 6. Inte så gott betyg.
  Men härligt med solen.

  SvaraRadera