söndag 30 oktober 2016

Hata Halloween!

För eller emot Halloween?

Jag gillar verkligen inte Halloween. Nä! Jag fattar faktiskt inte varför vi ska anamma en amerikansk tradition, som vi aldrig tidigare har firat i Sverige. När jag var barn visste vi inte ens vad Halloween var. Jag tycker att det liksom räcker med alla andra amerikanska influenser vi redan har...Vi vet alla, att när du hamnar i andra halvan av 20 plus är det bra mycket roligare att stanna hemma än att gå ut, speciellt en natt när det är fullt med skräniga, utklädda, fulla ungdomar som trängs och irriterar dig. Kvalitetstid hemma med dina vänner uppskattas betydligt mer. En god middag, popcorn och tv. Det kostar bra mycket mindre. Du har sluppit betala för dyra utklädningskläder till monster, spöken eller häxor. Dessutom slipper du att efterlämna pinsamma bilder till eftervärlden. Maskeradfester kan annars vara väldigt roliga, men det kan man ju lika gärna göra när det inte är halloween.
Jag förstår liksom inte meningen med att gå ut och skrämma folk. Bus eller godis? Jag har vänner som har råkat ut för att få ägg kastade på sina fönster bara för att de inte har haft godis att ge. Nu vet man ju dessutom inte längre om den utklädde är på väg till maskerad eller om de faktiskt ska utföra ett mord på någon. Ni minns väl skolmorden i TrollhättanSkicka tillbaka skiten till USA!

Gillar du halloween?

12 kommentarer:

 1. Jag är emot, men tycker samtidigt att det är roligt att anamma nya traditioner. Lite tvetydig alltså.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar inte heller halloween men jag älskar skräckfilmer 😃😃

  Svar: Jätte mysigt var det 😊🌸

  SvaraRadera
 3. jag och min sambo älskar halloween.. går all in med inredning och tycker att det är superkul!

  SvaraRadera
 4. Sådan skit bör bojkottas!

  SvaraRadera
 5. Det var yngsta kusinen som döptes =)

  Jag hatar aldrig saker. De som vill firar Halloween, gör det, annars får det vara för min del, firar inte Halloween, men kan köpa godis med Halloween tema eller så :)

  SvaraRadera
 6. Halloween är satanismens stora högtid!!!!

  SvaraRadera
 7. Jag firar inte heller halloween men mina barn tycker att det är kul att klä ut sig och då får de göra det :-D Kramis

  SvaraRadera
 8. onda
  dockan vilken film
  vi firar ju för barnn men inget märkvärdigt mer än lite pumpor så o ibland går det "ut" liksom

  SvaraRadera
 9. Jag gillar inte halloween, jag ÄLSKAR halloween!!!!!

  SvaraRadera
 10. Jag firar nödvändigtvis inte halloween, känner inte att jag behöver klä ut mig eller så - men det kan vara för att jag inte är så kreativ gällande make-up och utklädnader 🙄 Blir jag bjuden på halloweenfest så gör jag något halvhjärtat försök, men tycker nog egentligen att en mysig hemmakväll slår halloween-utstyrseln med hästlängder 😁

  SvaraRadera