söndag 4 december 2016

Lucka 4

Lucka 4
Visst villl du vara fint sminkad till jul?! Nu har du chansen att vinna detta fantastiskt fina set med make up-borstar från GLAMDEALSGlamdeals erbjuder få produkter men till Sveriges bästa pris.  De erbjuder  skönhetsprodukter inom doft, hudvård, hårvård och makeup med  snabb leverans. Setet, som du kan vinna, består av 11 sminkborstar med äkta gethår och trähandtag. Det är borstar för alla ändåmål: Ögonskugga, ögonbryn, foundation, concealer, rouge, läppar och mycket mer. 
Värde: 799:-. De levereras i en väldigt fin väska.

Tävlingsregler: Allt du behöver göra är att berätta om hur du har tänkt att sminka dig på julafton. Om du saknar blogg, ange din mailadress i kommentarsfältet.

Tävlingen avslutas den 6 december kl 23.59. Lycka till!

Ett stort grattis till MALIN!


77 kommentarer:

 1. En enklare sminkning som inte täcker helt, med sotade ögon och läppar i en neutral färg.
  Juliasoderqvist.jsd@gamil.com

  SvaraRadera
 2. Hud vit som snö, läppar röda som tomten och ögon gröna som gran...så ser jag ut på jul.
  tova
  tovling@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag behöver inte bli sminkad till jul! :P

  SvaraRadera
 4. Till julafton kan man sminka sig mer dramatisk. Eftersom min klänning är i svart med glitter kommer jag att sminka smokey-eyes och nude läpparna
  God 2.advent!
  Sandra
  dudu.sandra@virgilio.it

  SvaraRadera
 5. Jag kör nog på enkel sminkning men med röda läppar som livar upp. Har en liten bebis hemma och en tvååring så med allt annat som ska ske på julen så hinner jag nog inte mer. Mvh/Malin grodmalin@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Snöflingevit hy och jultomterött läppstift är min inspiration för julens sminkning.
  Med vänlig hälsning,
  Annelie
  annelie79@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Tro det eller ej, men jag har aldrig använt foundation eller concealer.
  Men på julafton ska min dotter sminka mej, så det får bli en överraskning.
  Ingen rosa rouge, vill ju inte se ut som en gris, men mascara och lite rödare läppar....givetvis! :) slgotland7(at)gmail.com

  SvaraRadera
 8. Sminket kommer jag inte ändra så mycket ifrån min alldagliga sminkning. Skillnaden till jul blir att jag byter ut en ljus beige till en svag nyans av röd. Läpparna får lite färg också, neutral men lite mer åt det ljusa hållet.

  hhlisy@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Vi firar med familjen, så lite mascara och rouge är allt jag behöver :)

  SvaraRadera
 10. Åh sminkborstar! Sminkningen kommer gå i nude men kanske med ett mer färgat lipgloss, röda naglar och rosiga kinder.
  Svar:Så lite så varsågod:=) Härligt med alla kalendrar som är nu!

  SvaraRadera
 11. Till jul vill jag vara ganska naturligt sminkad med fokus på foundation och läppar
  Hillevianna@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag kommer nog köra ganska klassiskt och enkelt - mascara, eyeliner och någon snygg och passande färg på läpparna tror jag blir bra!

  malineriksson14@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Det kommer att bli ganska enkelt, lite sotade ögon med "vingar" men jag kommer nog smälla till med en glitterpenna under ögonen och sen lite glans på läpparna. På naglarna däremot slår jag till lite större och kör en fransk manikyr med rött och guld. (tess_ferrandez@hotmail.com)

  SvaraRadera
 14. Nix, jag är inte sminkad.
  Jag vet en som skulle uppskatta detta set till jul så jag tävlar ändå!

  SvaraRadera
 15. Rosiga kinder, guldig ögonskugga och tydligt markerade ögon. Piffar till det med röda naglar med guldflakes på. Hoppas sminkningen blir extra fin med riktiga penslar :)

  mariakarlsson93@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Tror jag ska satsa på lite rockabilly till jul, så det blir ordentligt med winged eyeliner och röda läppar.

  SvaraRadera
 17. På julafton brukar min sambos syster och jag måla varandras naglar röda. Sedan brukar vi sminka oss med lite skimrande ögonskugga, och rött läppstift. Det är att vi gör det tillsammans som är det mysiga med den traditionen. Hon är bäst!
  tilda-bengtsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Jag lägger mesta krutet på naglarna i jul, ett riktigt julrött nagellack med glitter har jag hittat. Resten blir mer diskret, men med röda läppar och lite färg på kinderna.

  glad andra advent!

  /Helena

  ashmael@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Men gud vilken grym tävling!
  Jag har kört på en klassisk sminkning. Dvs med bas, contour, ögon-make och gärna ett par röda läppar :)

  SvaraRadera
 20. Jag kommer köra på en minimalistisk bas, lite bryn, mycket mascara, och ombreläppar! Jag gillar att vara naturlig på jul, så tror det blir väldigt enkelt men samtidigt baaam tack vare läpparna! Felicia_kyrk@live.se

  SvaraRadera
 21. Ganska enkelt, men med extra glitter, röda läppar och röda naglar!
  angryalesha@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. I år ligger inte fokus på röda läppar,
  detta då jag gärna maten greppar!
  Inte ska sminket störas av julmatsrester,
  så jag gör som på många andra fester!
  Vacker grund, sotiga ögon och markerade kinder,
  det kommer vackert framhäva mitt inre tinder!

  SvaraRadera
 23. En ganska enkel grund som ger en slät hy, rosiga kinder som matchar tomten och med glittrande ögonskugga som matchar både mina och barnens tindrande ögon på julafton!

  jsandberg6@gmail.com

  SvaraRadera
 24. då jag ska jobba i uniform får jag passa på att piffa lite extra, glada färger, glitter och extra röda läppar för att väga upp
  grushog@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag kommer att sminka mig ganska diskret på julafton. Mest fokus på ögonen och hyn och inte så mycket på läpparna

  SvaraRadera
 26. Jag är med!
  Jag kommer sminka mig lätt. Foundation, mascara, rouge och silvrig eyeliner. Lite rosa eller rött på läpparna. :)

  Berglundtherese@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag är med!
  Jag kommer ha foundation, bronzer, highlighter, blodröda läppar, fixade ögonbryn, guldig och röd ögonskugga, eyeliner och mascara.

  Ronjabrann@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Jag är gärna med <3
  Jag kommer att ha röda naglar med glitter i, rött läppstift och mascara. Det röda ska vara i fokus i jul.

  Hoppas
  Mvh Sofie
  sofie.altuntas@gmail.com

  SvaraRadera
 29. Jag kommer sminka mig rätt neutralt på jul bortsett från röda läppar och röda naglar med olika detaljer på.

  // Alexandra
  axdal@me.com

  SvaraRadera
 30. Jag tror jag kör ganska enkelt smink på julafton. Mascara, eye liner, fixade ögonbryn och kanske någon form av glitter runt ögonen. (: Vi är ändå inte så många på jul, så det känns det onödigt att dra på jättemycket. Det sparar jag till nyår i stället! ^^,

  Min mailadress är enkladkamel@hotmail.com
  Mvh Anna O

  SvaraRadera
 31. Jag brukar köra en ganska enkel sminkning men jobbar denna julafton så blir det gamla vanliga mascara lite solpuder, lite fin rouge på kinderna och ett fint jul läppstift i rött som kan muntra upp :)
  Linnros@live.com

  SvaraRadera
 32. Det blir röda läppar och sotig ögon, effekt liksom :)

  a_lindh@swipnet.se

  SvaraRadera
 33. eftersom vi helt plötsligt inte har några planer alls på julafton så hade jag nog inte tänkt sminka mig alls, men om jag skulle ha den stora turen att vinna detta fantastiska set, så kan jag ju spendera julafton med att träna på en glittrande nyårs makeup. carola23@live.se

  SvaraRadera
 34. Eftersom jag tycker de är svårt att sminka mig själv så gör jag nästan bara en sminkning som jag är hyfsat bra på och det är smokey eye. Men mina borstar är gamla och de kanske är därför de inte går så bra haha så denna vinst hade varit superkul!

  SvaraRadera
 35. Det kommer bli en enkel men noggrann makeup: foundation, markerade men inte "målade" bryn, ordentligt rosiga kinder och en hel del highlighter.. det är ju både värmen och ljusets högtid, eller hur ;) Mascara, sotiga ögon i brunt och guld, mörkröda läppstiftet och sen är det bara att leta rätt på närmsta mistel!

  SvaraRadera
 36. Nathalielindqvist391@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Har ärligt talat ingen talang när det kommer till smink, men gör mitt bästa :) Kommer sminka mig ungefär som vanligt - en enkel bas med mineralpuder och lite rouge, eyeliner och maskara. Eftersom det är jul kommer jag även ta på lite glittrig ögonskugga.
  johannas.garderob@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Enkel bas, målade bryn, mascara och sedan ett mörkare rött läppstift hade jag tänkt! :D

  SvaraRadera
 39. Glömde mailen haha.
  Tuwws@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. Till julafton har jag som tradition att ha röda läppar. Så jag kommer ha en vanlig bas men lite rosiga kinder, enkla bryn och fransar och sen smacka på med ett riktigt tomterött läppstift och läpppenna! längtar!!

  lycksofie@gmail.com

  SvaraRadera
 41. Jag är inte med men har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/04/lucka-4-junitjej-612/

  SvaraRadera
 42. Jag tänkte ha en sotning med tjock svart eyeliner. MEN, istället för att den är helsvart så är det översta strecket ifyllt med glitter-eyeliner. Det är skitsnyggt och passar väldigt bra på alla sorts jul- och nyårsfetser.
  yohannaafskovde@gmail.com

  SvaraRadera
 43. Martina Andersson4 december 2016 kl. 19:55

  Jag tänkte sminka mig ganska enkelt med en vinröd och lite glittrig sotning med markerade ögonbryn och nudefärgade läppar! :)

  Martina.e.andersson@outlook.com

  SvaraRadera
 44. Guldglitter och rött är temat. Mineralpuder, guldtonad ögonskugga och såklart röda läppar!
  lindhmonika@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Jag har tänk att hålla det enkelt med fokus på läpparna där jag ska ha ett vinrött läppstift och självklart klarar jag mig inte utan några lager mascara.

  Mail: madelad83@gmail.com

  SvaraRadera
 46. jag har tänkt att sminka mig naturligt men med skimmer och lyster, varma toner av rosa på ögonlock med markerade bryn.
  hoppas vinna detta fina set!

  min mail: jennydybner@gmail.com

  SvaraRadera
 47. Jag har tänkt sminka mig väldigt klassiskt, lite sotade ögon. Men med denna vinsten och dessa borstar kanske man vågar testa något lite mer. Både i färg och utformning...

  SvaraRadera
 48. Åh panik!!
  Jag och smink är inte direkt bästa vänner.. Jag vet helt enkelt inte hur man gör!!
  Jag var inne i en sminkaffär och skulle köpa Foundation, då frågade hon om jag hade någon primer... What, den enda primer jag känner till var den vi använde när vi skulle lägga klinkers i hallen...
  På julafton blir det lite ögonskugga och mascara!! Penslarna hade förhoppningsvis fått mig mer intresserad och inte känt mig så oerhört fånig över att inte ha kunskap..
  ulrikaholm@telia.com

  SvaraRadera
 49. Åh jag hade tänkt göra en ganska simpel sminkning som inkluderar mörk (och glittig) sotning och röda läppar. Kommer passa fint till en röd eller svart klänning jag tänkt ha :D

  ffannymagnusson@hotmail.com

  SvaraRadera
 50. Jag kommer att sminka mig med glitter och glamour men inte för starkt utan mer med stil a la 60-talet. Sobert och stilfullt helt enkelt men med en doft av glamour. info@dahlberg-revision.se

  SvaraRadera
 51. I jul kommer nog min lillasyster få göra en sminkning på mig, hon har velat testa att sminka andra så det kan bli kul att se vad hon hittar på 😊
  Ettnamn92@live.se

  SvaraRadera
 52. Jag älskar smink och köper gärna en ögonskugga extra, men har inte mycket sminkverktyg.
  På julaftonen umgås man ju med nära och kära, då sminkar jag mig med lite mildare färger. Brun/beige ögonskugga, eyeliner, mascara och lite rouge tänkte jag mig.

  sophie_nilssonx@outlook.com

  SvaraRadera
 53. Det kommer troligtvis bli en "så mycket jag hinner"-sminkning =) Som nybliven tvåbarnsmamma har jag inte så mycket tid över till mig själv. Men får jag bara 5-10 min så ska jag nog slå på stort med sotiga ögon, toppat med guldigt glitter på ögonlock och lite dust runt om, svart mascara och ett härligt rött läppglans =)
  Huden får sig nog en omgång mineralfoundation då jag ser allmänt trött ut i hyn.

  Hoppas hoppas!

  SvaraRadera
 54. Min sminkning på julafton blir som den vanliga sminkningen jag har när jag ska göra något speciellt, det vill säga naturlig bas, mörka frasar och lite glittrig ögonskugga. Tänker nog addera lite eyeliner för att få det där lilla extra men annars blir nog mitt fokus på att naglarna ska ha härligt glitter eller något mönster som livar upp!
  malin_92girl@hotmail.com

  SvaraRadera
 55. Jag kommer tyvärr bara att sminka mig som jag alltid gjort, brun ögonskugga i 2 olika nyanser,mascara och kanske om jag kan få min dotter att fixa lite snygg eyeliner för det kan jag inte själv. Men jag måste börja rycka upp mig och fixa mig lite oftare.
  helenasveed@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Jag kommer sminka mig så naturligt som möjligt med
  en touch av lite glitter och glamour. Hoppas och önskar
  så att få vinna.


  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

  SvaraRadera
 57. Det blir en naturlig sminkning med rosiga kinder lagom till träffen med tomten.

  Ninnaninna@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. Hm, det var en klurig fråga. Jag kommer nog lägga en diskret bas med lite rouge , contour och highlighter. På läpparna tar jag lite Amore matte lip creme i färgen Allure. Ögonen ramar jag in med nudefärger och en liten mörkt grön eller lila accent. Det hoppas jag blir fint :)

  SvaraRadera
 59. Som småbarnsmamma så hinner man inte fixa sig så ofta eller länge men till jul har jag tänkt mig en ganska så enkel makeup med röda läppar :) Tycker att det är så fint, och speciellt ihop med en lite "julig" klänning. Hoppas på tur att vinna borstarna. Skulle verkligen behöva sådana då jag använder två borstar till i princip allt..

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 60. På julafton brukar jag köra en rätt enkel och lätt sminkning. Lite extra röd rouge på kinderna, lite guldglitter runt ögonen och röda läppar för att verkligen komma i julkänsla! :D

  amandanyman96@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Rött, matt liptint och avskalad make i övrigt.

  SvaraRadera
 62. Jag är själv helt värdelös på att sminka mig så jag hoppas på lite hjälp från mina systrar, så en fin överraskning från dem är min plan inför julafton :)

  the_little_minigirl@hotmail.com

  SvaraRadera
 63. Jag är gärna med och tävlar, och hoppas på vinst! På julafton har jag tänkt sminka mig i brun/guldig ögonskugga med en glimt av glitter, mascara, kajalpenna och lite rouge. Något på läpparna blir det naturligtvis också.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 64. Till jul sminkar jag mig gärna i guld och rött - guldig ögonskugga med lite sotning i kanterna och till det ett klarrött läppstift. Hade varit underbart med ett sminkset! Då kanske jag blir extra fin till jul :-)

  SvaraRadera
 65. Detta är min makeup i jul: Fundation, rouge, eyeliner vid de övre fransarna, en sandfärgad ögonskugga,mascara, rött läppstift och röda naglar. Det är inte ofta som jag har röda naglar och rött läppsift men på julen har jag det eftersom det matchar mina julklänningar.
  Kram Jennya
  jenny-janne@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Kläderna kommer gå i svart och rött så en makeup i glittertema kommer bli perfekt, så jag kör det vanliga, antingen silverglitter eller guldglitter ;)

  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 67. Ögonskugga med lite extra glitter i så det blir extra festligt, lite highliter på kinder och ett snyggt läppstift i lite brunare ton

  maria.helmersson@hotmail.com

  SvaraRadera
 68. Glittrigt rött eller brunt blir det för min del, beroende på övrig outfit.
  skafferitjuv@msn.com

  SvaraRadera
 69. Det blir glittrigt i guld! Och julrött läppstift!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 70. Blir lite extra med bas av foundation, puder och rouge.Concealer. brun ögonbrynspenna Eye-liner i mörkgrön och skimrande ögonskugga i olika nyans från ljus tillbrun för skuggning. Mycket svart volymmascara och så highlighter och glitterdutt i silver.. Och en fint läppglans till det i dov men djup färg.

  allatidersanna@hotmail.com

  SvaraRadera
 71. Med ett rött läppstift, ögonskugga i jordtoner med lite glitter i för en festligare känsla!

  isabellehedstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. Jag sminkar mig med foundation, puder, rouge, ögonbrynsskugga och mascara till jul, precis som till vardags :)

  Linnkoping@hotmail.com

  SvaraRadera
 73. Jag kommer nog sminka mig så som jag sminkar mig till vardags! Men jag lyxar nog till det med lite läppstift har ett lilatrött läppstigt som glittrar fint! Tror det skulle passa perfekt till julafton.

  SvaraRadera
 74. Älskar färg. Men till jul blir det nog olika bruna nyanser fast med glitter i... och massor av svart mascara. Lite svagt rött läpparna och sen är jag done!

  SvaraRadera
 75. Jag brukar köra på en ganska neutral sminkning.. Inte för mycket färg men med markerade linjer.

  SvaraRadera
 76. Jag tänker gå all in för den där porslinshyn. =) Så basen är vad jag kommer att koncentrera mig på, sedan en försiktig contouring för att få liv i ansiktet. Ett fantastiskt rött läppstift (vet ännu ej vilket) som ska matcha vinröda naglar blir det därtill. En hel del highlight är givetvis ett måste. Men inget är gjutet i sten ännu. Men med detta kit med borstar vill jag lova att det blir fint. <3

  Mvh och God Jul!. =) / Decibel S . decibels@live.se

  SvaraRadera