onsdag 28 december 2016

Nya naglar och Balder-dag


Vackra Göteborg
Det blev ett litet stadsbesök idag också. Det var inte så länge sedan sist. Så här års blir Göteborgsbesöken lite tätare, annars blir besöken lite glesare. 

Så nöjd med dessa naglar!
Såklart fanns det en anledning till varför jag skulle in till stan. Mina naglar skulle fixas. Det var såååå länge sedan och nu behövdes det verkligen. Jag blev grymt nöjd! Det var Sanna Andrén som gjorde mina naglar. Finns det någon som vet skillnaden mellan gellack och shellac? Eller är det ingen skillnad?

Så gott!
Ett stadsbesök är inget stadsbesök utan fika.

Jag kollade in på The BodyShop idag. Där inhandlades duschkräm (nu ska jag dofta hallon!), kajalpenna och mascara. Jag är så nöjd med mina inköp. 

Stadsträning med Balder
Jag mötte upp min man innan han skulle börja jobba. Så förvånad jag blev, när jag såg att han hade med sig Balder. Balder hade fått åka tåg med honom in. Jag tog över Balder och gick en runda på stan med honom. Stadsträning är bra att köra ibland. Så himla duktig han var! Det var väldigt mycket folk på en del ställen. 

Men så irriterad jag blir över människor som tar för givet att det är helt ok att komma fram och klappa. En engelsktalande man kom fram och började klappa Balder (på huvudet, dessutom!!) utan att jag var beredd. Eftersom det var nog med intryck för Balder, hade jag hoppats på att han skulle få slippa att främmande människor hälsade på honom. Nu gick det bra, tack och lov! Men vems fel hade det varit, om Balder hade känts sig hotad/stressad och bitit människan? Jag, som ägare, som inte hade sagt JA till hälsningen eller personen som hälsade utan tillåtelse? Jag gissar på första.

På väg hem stannade vi till på Arken Zoo. Där var det fler hundar på besök. Balder nosade på allt möjligt och självklart fick han med sig en gottepåse hem. Sedan åkte vi hem en kortis innan det var dags för Balders vaccination hos veterinären. Det blev en händelsefylld dag för honom. Kvällen erbjuder endast rastning och vila. 

11 kommentarer:

 1. Ja det är just det där att vissa tar för givet att det är ok att hälsa, så var det då tösen var liten med, var och varannan skulle minsann sticka in huvudet i vagnen och glo. Bellman dessutom var så social och glad, och det passade inte alltid att de skulle fram och hälsa speciellt inte då jag höll i honom och vagnen dessutom,

  Fina naglar

  SvaraRadera
 2. fin header du har . ja götet är fin jätte fina bilder o naglarna me Fin torsdag kram

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte riktigt hur människor tänker när de gör så där. Man måste ju fråga först.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle aldrig klappa en hund utan att fråga.. vilka knäppgökar....

  SvaraRadera
 5. Snygga naglar och söt hund :)

  SvaraRadera
 6. Ser ut som om du har haft en härlig dag i stan! Fint sällskap hade du också, vad är det för hundras är Balder? :)

  SvaraRadera