torsdag 29 december 2016

Best nine 2016


De med mest gilla
Här är de 9 bilder på instagram som har fått flest gilla på mitt konto. Jag hade hoppats på att fler bilder Yambo hade fått många gilla. Annars får vi se bilden i det nedre högra hörnet som en fin avslutning av 2016. Många tråkiga händelser har skett under 2016 och många artister har lämnat jordelivet. Men det mest tråkiga, jag har varit med om, måste ha varit när Yambo lämnade oss. Jag tänker på honom ganska ofta och jag saknar honom!

#2016bestnine #bestnine2016

8 kommentarer:

 1. Åh ja, förlust är aldrig enkelt, usch så hemskt :(

  SvaraRadera
 2. Men det var ju många hundbilder iaf.. alla fina. Och sista var ju för söt.

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder ♡ ....
  Förstår saknaden wdrwe er Yambo :(

  Ömskar ett gott nytt år 2017 med Kramar & Nospussar!

  SvaraRadera
 4. vad heter du på instagram

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder och jag förstår saknaden <3 Kram

  SvaraRadera