torsdag 29 december 2016

Tunnlar och tvätt

Idag har jag inte gjort någonting alls. Så känns det iallafall, men ändå har timmarna runnit iväg. Det är först nu jag kan sätta mig en stund vid datorn, trots att man har varit ledig.


Jag och Balder åkte till brukshundsklubben en sväng idag. Ingen var där när vi kom, så det var ju inga problem med att låta Balder vara lös.Vi gav oss an på agilitybanan först. Vippbrädan var först intressant, men när han upptäckte att brädan vippade över på andra sidan, när han gick på den, så var det läskigt. Men att springa (eller snarare gå) slalom mellan slalompinnarna gick ganska bra, så länge jag hade en godis framför nosen. Allra roligast var att springa genom de olika tunnlarna tyckte Balder. Det är en aktivitet vi kommer att göra fler gånger. Vi tränade även på sitt och ligg, vilket är inga problem. Efter att vi hade varit på agilitybanan, gick vi en runda där vi tränade på att Balder skulle följa mig och inte springa iväg. Det var heller inga problem. Efter 1 timme åkte vi hemåt.

Sedan har jag sprungit fram och tillbaka till tvättstugan. Jag förstår inte att det kan bli så många maskiner, trots att vi bara är två personer. Något ska tvättas enskilt, sängkläder ryms i en tvättmaskin, vittvätt, kulört och svart. Hujedamej!

Vi får se vad morgondagen bjuder på.16 kommentarer:

 1. Å, tvätta som är så trist. Men tvättar du svarta kläder för sig och inte bland de kulörta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis,. Svarta och mörkblåa kläder för sig och övriga färger i annan tvätt.

   Radera
 2. Men ohh så fin han är, godingen, man vill ju bara krama honom trots lite regnsmutsig från tunnlana hehe. Minns då jag var med Bellman och tränade sådär, han tyckte tunnlarna först var lite läskiga

  SvaraRadera
 3. BTW, Bellman hette Balder i kullnamn =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur kommer det sig att ni bytte namn på Balder?

   Radera
 4. Mysiga Balder roligt att se & att höra dig - för antar att det är du som pratar :)
  /Nospuss & Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var jag som pratade. Det är så pinsamt att höra sin egna röst.

   Radera
  2. Ska du inte tycka du lät så gullig & har fin röst ♡ ...

   Radera
 5. Låter som en bra dag. Är glad för tvättmaskin i huset. Märkes extra mycket nu när jag hjälpt far tvätta, evigt springande fram och tillbaka :(

  SvaraRadera
 6. Hehe, känner igen mig det där om tvätten.. :D Vi bor också två men ändå lyckas tvättkorgen bli full så himla snabbt.

  SvaraRadera
 7. Tittar in och önskar ett alldeles fantastiskt nytt år!

  Kram Jenny

  SvaraRadera