måndag 30 januari 2017

Lata dagar och Bonusfamiljen


Cozy Is Better!
Lata dagar!

Det känns obegripligt, men nästa lov närmar sig med stormsteg. Sportlovet är hos oss vecka 7. Såklart att det ska bli skönt med lov! Jag har inte så mycket inplanerat, utan det blir mest sköna dagar tillsammans med hunden. Jag hoppas att ett och annat träningspass blir av. Frisörbesök är inbokat och det är verkligen behövligt. Jag anar för många går hårstrån och det stör mig. Det är tur att det går att åtgärda!

Och snart ska jag se första avsnittet av Bonusfamiljen. Såklart att man inte får missa det! Får se om jag kommer sitta bänkad framför TVn varje måndag. 

6 kommentarer:

 1. haha, jag instämmer där.. Känns som de är lov hela tiden nästan ;p

  SvaraRadera
 2. Vet du om Bonusfamiljen började i måndags? Jag har helt missat att den skulle börja. Igår när jag var hemma och sjuk så hade jag tv:n på och då visade de reprisen. Den verkade bra!

  Är många serier som börjar nu som verkar bra bla Gåsmamman på torsdag.

  Tänk att det redan är 1/2 idag, vart tog januari vägen?

  Ha en härlig onsdag,Vicki

  SvaraRadera
 3. Skönt med lov snart! :)

  Ville bara kika in och meddela att vinnarna i Veckans Blogg finns nu uppe på bloggen, så du kan kika in och se vilka som vann. Denna gången blev det 4 vinnare. Och så vill jag tacka för att du deltog! :)

  Länk till inlägget: http://nouw.com/lilbabustyle/vinnarna-i-veckans-blogg-3-28769460​​

  SvaraRadera
 4. Skönt med snart lov! Här får vi vänta enda tills vecka 9 ;)

  SvaraRadera