onsdag 3 maj 2017

Gästbloggare

En av de bloggar jag ofta besöker, är just Mirres. Jag gillar hennes bloggdesign och blandningen av vardagshändelser, recept och fotografier. Nu har jag ställt några frågor som hon har svarat på.

Var bor du?
En smålänning som numer bor i Dalarna. 
Familj?
Jag bor tillsammans med min karl & vår snart 3½ åriga dotter i en 3:a centralt.
Vad jobbar du med?
Jag jobbar åt ett företag som heter anderssonsstäd - http://anderssons.com/.
Varför började du blogga?
Från början började jag blogga enkom för hundtränignsblogg, sedan gick det över mer och mer till vardagsblogg.
Beskriv din blogg med 3 ord.
Skulle säga att det är mer ett sätt att skriva av sig om småbarnslivet, sundare kost/tänk, få nå ut med mitt fotointresse, samt gillar även att visa outfits & mode, hmm vart mer än 3 ord.
Vad gör dig mest glad?
När man är komplett och familjen är samlad ex på helgen, då är det ett rosa härligt sken över allting. Samt jag mår väldigt bra då jag får vara ute och fotografera.

Mirre med dottern

Hur är du som person?
Jag är en ödmjuk människa som har lätt till skratt, men jag kan likaväl vara känslig. 
Vilken är den roligaste resan du har gjort?
Det är alla gånger åren på Västkusten, vi älskar SMÖGEN, går att läsa och se under kategorin http://myflowergirl.blogg.se/category/vara-resor.html på bloggen.
Vad är det bästa resp sämsta med att blogga?
Det sämsta är att det även om man inte vill det blir en form av press, man måste vara hyffsat igång för att bloggen ska vara i rullning. Men tycker ändå att jag är rätt trygg i mitt bloggande, jag skriver om det jag vill & när jag vill. Det bästa är att det är så roligt, sådan avkoppling, samt att man har fått fler nya vänner genom året man bloggat. Extra roligt är det ju när man får ha kvar bloggvännerna genom åren. Jag besöker fortfarande bloggvänner jag besökt genom åren dagligen sedan jag började blogga år 2009.
Vilken är din högsta önskan?
Vår högsta önskan är väl såklart att vi alla ska få vara friska och må bra, det är lite klyschigt svar kanske, men så känner man ju. Men vi hoppas att jag ska få mer än halvtidsjobb snart så att vi kan köpa radhus, det är en stor önskan.

Besök Mirre och säg hej!

6 kommentarer: