tisdag 2 maj 2017

Grillkväll

Ursäkta, men nu kommer jag med ännu ett filmklipp. Jag tycker det är riktigt kul att redigera filmklipp, även om jag inte är så bra på det.


Vilket fantastiskt väder vi har haft idag! Man ville inget annat än att njuta av det, när man kom hem efter arbetsdagen. Vi bestämde oss för att ge oss ut i skogen för att grilla korv. Så underbart det är att vistas ute och andas in skogsluft! Att dessutom få njuta av härligt väder, är inte helt fel.

Jag kommer sova gott inatt.

5 kommentarer:

 1. Oh så mysigt, När kommer mitt inlägg ut?

  SvaraRadera
 2. så gott och mysigt fast musiken stänger jag av den är lite jobbig :p

  SvaraRadera
 3. Vilken fin film. Får mig att längta ut i skogen nu!

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen fina vårdagar vi haft nu, och det känns som att man verkligen tar vara på de dagarna när man grillar! :D Så gott med grillat!

  SvaraRadera