måndag 24 juli 2017

Framkalla mera

Fotografera och framkalla mera. 
För ett bra tag sedan var jag väldigt duktig på att framkalla bilder. Det var under en tiden jag sysslade med scrapbooking. Eftersom jag mer eller mindre har att den hobbyn på hyllan, så har också framkallningen heller inte blivit av. Nu har jag blivit sugen på att sätta in fotografier i album. Det är något särskilt med att bläddra i ett fotoalbum med handskriven text. Oftast tänker jag att jag aldrig har något att framkalla, eftersom jag sällan är iväg på några långa resor. Men varför inte fota det mer vardagliga, även om de känns tråkigt att framkalla? Kom på att jag har väldigt få bilder på mina familjemedlemmar. Det får bli förändring på det.

Framkallar du ofta?

6 kommentarer:

 1. Jag framkallar alltid...hm..har en eheldel album!
  Ha det så gott i solen

  Pst...Det trasslar i ditt kommentarsfält - Kanske får du två likadana nu!

  SvaraRadera
 2. jag måste också framkalla lite bilder. gör det typ never ever, men har ett fotoalbum jag har påbörjat med foton :)

  SvaraRadera
 3. Jag framkallar inte så ofta som jag borde... Det är verkligen kul med fysiska bilder :)

  SvaraRadera
 4. Yes. Blir som regel två böcker per år... det vet du ju.

  SvaraRadera