tisdag 25 juli 2017

Fritz och persika


Jag tror heller inte att Balder hade fixat att fånga en persika i luften. Han kan ju inte ens fånga köttbullar i luften. Se här! Men jag tror heller inte att Balder hade tuggat i sig persikan, när den hade landat på marken. Kanske hade han slickat lite på persikan, men sedan hade han låtit den vara. När Balder var valp åt han gärna tomater och gurka, men det gör han inte längre om jag skulle bjuda honom.

Jag vet iallafall vad jag ska få tugga på ikväll. Nygrillade revben och det ska bli så gott!

8 kommentarer:

 1. åh nu blev jag sugen på persika! :)

  SvaraRadera
 2. Så himla söt :).
  Min hund jag hade älskade banan och vinbär. Om man åt banan kunde hon gå förbi och börja sniffa och titta uppåt direkt. Hon knyckte även min lillebrors banan när han spelade tvspel på golvet och hade den i munnen. Hon gick helt enkelt helt sonika och tog den rakt ur munnen på honom.
  Vinbär gick hon och åt efter busken så det saknades alltid en länga med vinbär längst ner på våra buskar hemma :-p

  SvaraRadera
 3. Åh va gott med revbenspjäll!!

  SvaraRadera