lördag 12 augusti 2017

Bloggtips #1

Ny kategori

Happily ever after
Evelinas blogg har jag länge följt. Hon har tre barn och bor med nya man i ett radhus. Evelina pluggar till socionom. Vi lever olika liv, men jag läser ändå hennes blogg då och då. Det är kanske därför man gillar att läsa bloggen.  

Kakan, Semlan & Oliven
Karins blogg var en av de första bloggarna jag läste, när jag började blogga på blogg.se. Karin har inspirerat mig med att ha levt utomlands i många år och med all hennes träning. 

Emmas blogg

Emmas blogg gillar jag för den känns som en Gott & Blandat-påse. Sedan gillar jag alla hennes fina bilder. De är fantastiska!

Jag tänkte att från och med nu tipsa om olika bloggar, som jag läser. Jag tycker att det är kul om man kan lyfta och fronta andra duktiga bloggar. Kanske jag tipsar om din blogg nästa gång! Du får gärna ge mig tips på bloggar, som jag ska kolla in närmare. Självklart får du tipsa om din egna blogg!

6 kommentarer:

 1. Sv: Att äga en bil med någon annan lönar sig inte direkt så körkostnaden blir detsamma, och jag tankar ungefär för 2500-3000 kr/månad.

  En elbil hade varit kanon, men de kostar också extremt mycket att köpa in.

  Elmopeder har inte heller den räckvidd jag behöver, så cykeln är egentligen det enda alternativet :/

  SvaraRadera
 2. Så himla bra bloggtips! :-D Kramis

  SvaraRadera
 3. Tack för bloggtips, ska kolla in samtliga :D

  SvaraRadera