söndag 13 augusti 2017

Hej vardag!


Semestern är slut
Jobbväskan är packad och jobb-datorn är laddad. Det är visst dags att börja jobba igen imorgon. Det känns roligt att börja jobba igen, men samtidigt har man några frågetecken. Jag tror att dessa frågetecken kommer att rätas ut imorgon. När man börjar jobba igen efter semestern, känns det alltid som en nystart. Nystarter är alltid trevliga. Jag lovar mig själv att jag ska träna mer och jag ska läsa mer. Detta ska jag jag lova! Jag tycker alltid att augusti är mer en nystart än vad januari är. Det nya läsåret börjar ju i augusti och man ska sätta in sig i nytt schema och kanske i nya namn på elever. 

Ikväll ska jag lägga mig tidigt och jag tror att jag kommer att vara trött imorgon.  Men det gör mig ingenting alls. Hej vardag!

11 kommentarer:

 1. är alltid lite segt att gå tillbaka till jobbet efter semestern tycker jag. haha :) hoppas att det går bra för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det alltid lite segt till en början!

   Radera
 2. Tack, skall ladda min dator nu över natten så den kan användas imorgon!

  Vad kul du och Linda plugga ihop. vi jobbar på samma skola! :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas det går bra på jobbet nu efter semestern :D

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni fick en fin skolstart. <3

  SvaraRadera
 5. HOppas det har gått bra att komma igång...

  SvaraRadera