lördag 5 augusti 2017

Mot gymmet


Sporty :: Gym Essential

Strax ska jag iväg till gymmet för ett träningspass. Det blir väl cykling som uppvärmning som vanligt. Sedan ska jag träna på maskinerna. Om det är inte fullt med folk vid de fria vikterna, så tänkte jag träna biceps och triceps med hantlar. Just nu känns det väldigt skönt att ha kommit igång med träningen lite grand. Jag hoppas att det fortsätter även när jag har börjat jobba.

15 kommentarer:

 1. Så fint gymkollage & härligt att "svettas" lite ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man hittar många fina collage på polyvore.com.

   Radera
  2. Ok,ska kika där -Tack!

   Radera
 2. Heja dig!
  Svar: Åh kul! DÅ skall jag in och prenumerera på din kanal med såklart! Ah iMovie det skall jag spana in, är det en app på telefonen, eller program på datorn. Vad filmar du med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du mac? Då finns iMovie med där. Finns som app också på iPhone, men det blir bättre kvalité på datorn. Jag filmar antingen med min iPhone 6s plus eller med vår filmkamera Sony HDR-CX625. Jag tycker att det är riktigt roligt att skapa filmer och lägga till effekter och musik. Det finns mycket bra musik att hämta från Youtube. Man måste tänka på att inte använda upphovsrättskyddat material.

   Radera
 3. Svar: Åh jaha ok, tryck inte där det står www utan på ditt namn Junitjej så kommer du till de andras bloggar. Hoppas du förstod vad jag menade ;)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att du kommit igång med träningen! :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas träningen gick bra. Skall ta tag i träningen när jobbet börjar igen! :)

  SvaraRadera
 6. Svar: Nope ingen mac bara PC. Men fixade det. Videon ligger nu uppe. Inte den bästa, haha. Jag filmade med mobilen så kvalitén blev sådär när jag laddade upp. Kanske blir bättre med min kamera.

  SvaraRadera
 7. Åh så härligt :D. Ska börja gymma i september det ser jag verkligen framemot :)

  SvaraRadera
 8. Fin inspo till träningen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera