måndag 7 augusti 2017

Vaxproppar, Angered och träning


Väntrummet
Tidigt imorse var jag på vårdcentralen. Jag hade bokat tid, eftersom jag tycker det har känts lite som att jag har pratat i en hink. Jag har använt revaxör flera gånger, men det har inte hjälpt. Jag fick vänta en stund på min tur, men tills slut kom en läkare. Han såg snabbt att jag hade vaxpropp i varje öra. En sköterska gjorde sköljning av båda. Det gjorde inte ont, men det var ett högt tryck och hon sköljde flera gånger. Så himla skönt att vaxpropparna kom ut! Nu slipper jag surret och jag hör ordentligt.

Hair Angered
På instagram vann jag en klippning på Hair Angered och den utnyttjade jag idag. Ni minns kanske att jag var väldigt missnöjd, när jag var där förra gången.  Men jag hade hunnit bli långhårig och jag ville såklart utnyttja vinsten. Jag tänkte att det kunde iallafall inte bli värre. Jag kanske inte klipper mig där fler gånger, men jag var mycket mer nöjd med klippningen idag. Det var en annan frisör, som klippte mig. 

Jag brukar aldrig handla i Angered centrum och det känns väldigt ovant att gå där. Det känns så annorlunda och främmande. Jag känner mig inte alls hemma där på något sätt. 

Träning
Ikväll testade jag indoor walking, ett pass på 45 minuter. Bodypump igår och idag detta pass. Så gött!! Det var ett roligt och jobbigt konditionspass, men mina fötter kändes stumma under passet. Jag ska försöka hinna med fler pass under veckan. Jag ska försöka "lura" med min man någon gång. Det är roligt om vi kan träna ihop. 

3 kommentarer:

  1. Skönt och bli av med vaxproppen! :) Bra jobbat med träningen. Måste med komma igång! :)

    SvaraRadera
  2. Det är bäst att du kolla upp ditt öra!

    SvaraRadera