måndag 4 september 2017

Jag och intressen

Om intressen
Det är märkligt. Jag har intressen, men jag är inte särskilt aktiv i flera av dom. Jag tycker att det är kul att fota, men gör det sällan. Att fota med mobilen räknar jag inte. Scrapbooking var något jag sysslade med ganska mycket för ungefär 10 år sedan. Jag tycker att det är roligt fortfarande, men jag gör det ALDRIG. Jag tror att det beror på att det känns så meckigt att ta fram så många saker. Sedan blir det spå mycket att städa undan. Man skulle ha haft ett pysselrum, helt enkelt.

Folkdans är ett annat intresse som inte utövas aktivt. Jag blir fortfarande glad av att lyssna på folkmusik. Mina ben rycker till och jag vill bara upp på dansgolvet, men det blir inte så. Jag var med i ett folkdanslag i flera år, men eftersom min man inte delar samma intresse, slutade jag. Jag vill inte spendera nationaldagen och midsommarhelgen utan honom.

Vilka intressen utövar du?

8 kommentarer:

 1. Oj, ja, vad gör jag för något som inte har med bloggen eller jobbet att göra? Haha! Måla gjorde jag mycket förr. Men annars är det ju foto och träning, men ja, det är ju blogg/jobb-relaterat :)

  SvaraRadera
 2. Jag fotograferar endel och Photoshoppar,fast det har blivit mindre.
  Annars delar jag min älsklings största intresse Golf( långgolf ) men spelar inte hihi utan går med och njuter av all vacker natur mm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du och din man delar samma intresse!

   Radera
 3. Jag har också ett fotointresse, men det är ju också mitt deltidsjobb :P Annars gillar jag att läsa och vara ute i naturen :)

  SvaraRadera
 4. Fast jag tycker nog mobilen räknas... åtminstone om du gör något av dina foton... Framkallar, gör album, tavlor, magneter... många mobiler har ju långt mycket bättre kamera än riktiga kompakta idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast "riktig" fotografering för mig är när man inte fotar auto utan manuellt.

   Radera